Skip to main content

COMUNICAT. SES şi CANAL+ extind parteneriatul cu noi servicii terestre

 
COMUNICAT. SES şi CANAL+ extind parteneriatul cu noi servicii terestre

SES şi CANAL+ anunţă extinderea parteneriatului pe care îl au cu o înţelegere pe termen lung care vizează servicii uplink pentru pachetul de posturi TV franţuzeşti cu plată ale CANAL+ de la 19,2 grade Est.

Publicitate

Noua înţelegere include servicii furnizate din două centre specializate, din Betzdorf, Luxemburg, şi, începând cu 2023, din München, Germania.

Actualul contract pentru capacitate de satelit dintre SES şi CANAL+ presupune distribuirea de conţinut premium prin sateliţii SES către mai mult 10 milioane de abonaţi din Europa şi Africa, până la finalul lui 2030. CANAL+ utilizează transpondere de la trei poziţii orbitale: 19,2 grade Est, 23,5 grade Est şi 22 grade Vest.

„CANAL+ se mândreşte cu conţinutul de calitate şi cea mai bună experienţă video oferite abonaţilor din toată lumea. Prin extinderea către servicii terestre a parteneriatului cu SES, ne asigurăm că ajungem la cea mai extinsă audienţă posibilă, în modul cel mai sigur”, a declarat Philippe Rivas, Distribution CTO, CANAL+ Group.

„Combinaţia dintre serviciile terestre şi satelitare ale SES oferă cea mai solidă, puternică şi extinsă reţea de distribuţie a conţinutului din lume. Suntem încântaţi că unul dintre cei mai vechi parteneri ai noştri, CANAL+ a decis să-şi reafirme încrederea în capacitatea de neegalat a SES de distribuţie a conţinutului SD, HD şi UHD către abonaţii săi”, a declarant Deepak Mathur, Vicepreşedinte Executiv, Global Video Sales at SES.

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus