Skip to main content

Ultimul sezon din serialul Sex Education intră pe Netflix. De când?

 
Ultimul sezon din serialul Sex Education intră pe Netflix. De când?

Ultimul sezon din serialul Sex Education intră pe Netflix abia din toamnă. Serialul de comedie care s-a lansat în 2019 pe cunoscuta platformă de streaming ajunge astfel la final.

Publicitate

Este vorba despre cel de-al patrulea sezon din Sex Education, care va fi difuzat pe Netflix din 21 septembrie, la scurt timp după începerea noului an şcolar în România.

Asa Butterfield revine în rolul lui Otis Milburn, iar alături de el se întorc şi actorii Gillian Anderson (care o interpretează pe mama sa), Ncuti Gatwa, Aimee-Lou Wood, Emma Mackey, Connor Swindells, Kedar Williams-Stirling, Mimi Keene, George Robinson, Chinenye Ezeudu, Dua Saleh, Alistair Petrie, Samantha Spiro, Jim Howick, Rakhee Thakrar şi Daniel Ings.

Laurie Nunn, creatoarea, scriitoarea principală şi producătoarea executivă:
 
 
„Suntem incredibil de mândri de Sex Education şi ne simţim îndatoraţi scriitorilor, distribuţiei şi echipei noastre geniale care a pus atâta inimă în realizarea fiecărui episod.
 
Au muncit pentru a vă aduce ultimul sezon şi abia aşteptăm să îl împărtăşim cu voi.”
 
Ce se întâmplă în ultimul sezon?
 
După închiderea Moordale Secondary, Otis şi Eric se confruntă cu o nouă realitate - prima lor zi la Cavendish Sixth Form College. Otis are emoţii în legătură cu înfiinţarea noii sale clinici, în timp ce Eric se roagă să nu fie din nou văzuţi ca nişte rataţi. Dar Cavendish este un şoc cultural pentru toţi studenţii din Moordale - ei credeau că sunt progresişti, dar acest nou liceu este la un alt nivel.
 
Elevii fac zilnic yoga în grădina comună, sustenabilitate este foarte importantă şi un grup de copii a devenit popular pentru că aceştia sunt... amabili?! Viv este total surprinsă de abordarea necompetitivă a studenţilor, în timp ce Jackson încă se luptă să treacă peste relaţia cu Cal. Aimee încearcă ceva nou cu un curs de artă, iar Adam se luptă să-şi dea seama dacă o şcoală de stat este pentru el.
 
În SUA, Maeve îşi trăieşte visul la prestigioasa Universitate Wallace, unde are ore cu autorul Thomas Molloy. Otis tânjeşte după ea, în timp ce se adaptează să nu fie un copil singur sau singurul terapeut din campus.
 
Video. Primele secvenţe din Sex Education - Sezonul 4
 
 

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus