Skip to main content

Serialul poliţist Pearl, detectiv la Whitstable, revine cu un nou sezon la Diva

 
Serialul poliţist Pearl, detectiv la Whitstable, revine cu un nou sezon la Diva

Serialul poliţist Pearl, detectiv la Whitstable, se întoare  cu un nou sezon la postul de televiziune Diva. Producţia este o adaptare a seriei de nouă romane scrise de Julie Wassmer şi publicate din 2015 încoace. Majoritatea filmărilor au loc pe malul Mării Nordului, chiar în oraşul Whitstable.

Publicitate

Începând din 3 iulie, în fiecare luni, de la ora 21:00 va fi difuzat cel de-al doilea sezon al producţiei britanice Pearl, detectiv la Whitstable (Whitstable Pearl).

Ce poveste prezintă serialul?

Kerry Godliman revine în rolul lui Pearl Nolan, o mamă singură care îşi îndeplineşte visul de-o viaţă: acela de a fi detectiv particular.

Pe măsură ce tot mai mulţi localnici din orăşelul maritim Whitstable, de pe coasta Marii Britanii, află de noua ocupaţie a lui Pearl, eroina primeşte tot felul de cazuri. Şi începe să se transforme dintr-o proprietară de restaurant care rezolvă ocazional crime, într-un detectiv în toată regula, care deţine şi un restaurant.

În distribuţie revine şi Howard Charles, în rolul inspectorului şef Mike McGuire. În prima serie, acesta devine – din partenerul ei de investigaţii – ceva mai mult, dar dependenţa lui de muncă le strică relaţia, iar acum fiecare se vede cu altcineva.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus