Skip to main content

Jurnalistul Silviu Sergiu, consultant media pentru Mircea Geoană

 
Jurnalistul Silviu Sergiu, consultant media pentru Mircea Geoană

Silviu Sergiu lasă presa după 25 de ani şi trece în consultanţă. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, jurnalistul care a lucrat la Newsweek în ultima perioadă este, mai nou, consultant media pentru Mircea Geoană, actualul secretar general adjunct al NATO.

Publicitate

Conform aceloraşi surse, Silviu Sergiu lucrează prin intermediul România 2030, un ONG care derulează proiecte împreună cu Mircea Geoană (evenimente, conferinţe etc).

Practic, Silviu Sergiu se va ocupa de partea de relaţie cu presa şi de organizarea de evenimente mediatice.

Contactat de Paginademedia.ro, jurnalistul a declarat că a ieşit din presă:

"După 25 de ani, am luat decizia de a trece într-un alt domeniu. Pot spune că ofer servicii de consultanţă media, prin intermediul firmei pe care am înfiinţat-o."

Jurnalistul nu a oferit detalii depre clienţii pe care îi are (Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, clientul este ONG-ul România 2030). "Relaţiile contractuale sunt relaţii private", a punctat jurnalistul

Carte de vizită Silviu Sergiu:

A lucrat la Jurnalul Naţional din 1997 până în 2005. A trecut la Evenimentul zilei, unde a stat până în 2016. A fost senior-editor şi redactor-şef adjunct, la EVZ.

După EVZ, a trecut la România Liberă pentru 1 an. Din martie 2018, s-a alăturat Newsweek România.

El a prezentat şi emisiunea Evenimentul zilei de la B1 TV, fiind înlocuit de Mălin Bot.

În ianuarie 2021, Silviu Sergiu a părăsit redacţia Newsweek pentru un proiect personal - site-ul Podul.ro. Ulterior, a revenit în redacţia Newsweek, publicaţie fondată de Sabin Orcan.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

sus