Skip to main content

Simona Gherghe şi consultantul Oana Moraru vor lansa un podcast de parenting

 
Simona Gherghe şi consultantul Oana Moraru vor lansa un podcast de parenting

Simona Gherghe, prezentatoarea show-ului matrimonial Mireasa, de la Antena 1 şi Oana Moraru, consultant în educaţie de peste 20 de ani vor lansa un podcast de parenting, un proiect marca ZUnivers.

Publicitate

Simona Gherghe şi Oana Moraru au făcut anunţul despre noul proiect, pe paginile lor de Instagram. Cum se numeşte podcastul şi când se va lansa podcastul?

Podcastul este intitulat Părinţi cuMinţi şi se va lansa marţi, 9 mai.

Simona Gherghe:

"Când Oana Moraru, una dintre cele mai puternice voci din educaţie de la noi, mi-a spus că este interesată să facem împreună un podcast, am ştiut că sunt unde trebuie.

Aşa s-a născut Părinţi CuMinţi, un podcast pentru toţi părinţii, care vor să fie mai buni pentru copiii lor şi care înţeleg că este nevoie de răbdare, ascultare, dar şi de greşeli asumate şi iertate (...).

Din 9 mai vă invit să ne fiţi alături în fiecare săptămână, în lunga călătorie a vieţii de părinte. Să devenim împreună părinţi cuMinţi."

Oana Moraru:

"Am început să filmăm! Podcastul pentru părinţi cuminţi. Pe Simona Gherghe o ştiu de mult timp, dar acum ne-a venit vremea nouă (...).

Podcastul nostru iese pe 9 mai, la ZUnivers. Sperăm să vă aducem experienţele adevărate ale invitaţilor noştri şi să le trecem prin filtrul unei gândiri clare, aşezate - de părinte cu minte, într-o lume plină de spaime, schimbări şi oferte contradictorii."

Carte de vizită - Oana Moraru via Linkedln:

  • Lauder Reut School of Bucharest - Adjunct Director (septembrie 1997 - iulie 2007)
  • Helikon School (Călăraşi) - Founder, General Mangaer (iulie 2007 - prezent)
  • Vocea Părinţilor - Educational Consultant (septembrie 2008 - prezent)

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus