Skip to main content

Home alone are „audienţă” şi pe Netflix. Singur acasă, în topul celor mai urmărite filme zilele acestea pe platforma de streaming

 
Home alone are „audienţă” şi pe Netflix. Singur acasă, în topul celor mai urmărite filme zilele acestea pe platforma de streaming

Filmul „Singur acasă” în februarie? De ce nu?! Faimoasa producţie Home Alone, lansată în urmă cu mai bine de 30 de ani, face „audienţe” şi pe Netflix

Publicitate

Intrat pe platforma Netflix de la 1 februarie, filmul cu simpaticul Macaulay Culkin în rol principal este în topul celor mai vizionate filme de pe platforma de streaming, de zilele acestea. 

Singur acasă a intrat în premieră pe Netflix, cu ambele filme ale seriei, Singur acasă şi Singur acasă 2: Pierdut în New York. Filmele sunt disponible şi pe platforma Disney+. Ambele titluri sunt în top 10 în România.

De menţionat că seria de filme care a devenit o adevărată tradiţie de sărbători la români, fiind difuzat de ani de zile (cu mici pauze) de Pro TV, face încă audienţe mari şi pe TV. 

La cea mai recentă difuzare, din 16 decembrie 2023, filmul a fost urmărit de peste 2,2 milioane de telespectatori din întreaga ţară, media fiecărui minut. 

Despre Singur Acasă 1:

„Kevin McCallister şi familia sa numeroasă sunt pe picior de plecare la Paris, unde îşi vor petrece sărbătorile de iarnă. Din cauza faptului că numărul membrilor familiei McCallister este generos, mezinul va fi uitat acasă de mama sa, care îşi va da seama de lipsa acestuia de abia în avion. În tot acest timp, băiatul de 8 ani se va gospodări singur şi se va bucura de independenţă.

Lucrurile vor lua o întorsătură neaşteptată în momentul în care Kevin va fi nevoit să înfrunte doi hoţi, care sparg toate casele nelocuite în Ajunul Crăciunului. Copilul va da dovadă de mult curaj, ingeniozitate şi inteligenţă în momentul în care va avea ac de cojocul tâlharilor, prin diverse capcane menite să apere locuinţa.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus