Skip to main content

Luptă de gherilă pe Singur Acasă: Panou Pro TV, deasupra afişului uriaş cu Home Alone pe Disney+. Găselniţa inedită a Pro TV

 
Luptă de gherilă pe Singur Acasă: Panou Pro TV, deasupra afişului uriaş cu Home Alone pe Disney+. Găselniţa inedită a Pro TV

Pro TV a găsit un motiv pentru a-i convinge pe români să se uite la Singur Acasă, chiar dacă filmul este şi pe platforma Disney+. 

Publicitate

Cu ce mesaj a venit Pro TV, în faţa platformei pe care seria Home Alone poate fi văzută oricând? 

"Poţi vedea Singur Acasă oricând, dar o singură dată cu toată ţara", a pus Pro TV pe Facebook, alături de o inedită fotografie de pe Calea Victoriei (mai jos, în articol). Singur acasă va fi dat de Pro TV sâmbătă, 17 decembrie.

A doua parte, Home Alone - Pierdut în New York, va fi chiar în seara de Ajun, pe 24 decembrie.

Guerrilla marketing pe Calea Victoriei. Pro TV, peste Disney+

Disney+ promovează seria Singur Acasă printr-un afiş uriaş, pe Calea Victoriei: jumătate cu afişul Home Alone, jumătate cu mesajul "Primul Crăciun pe Disney+." Filmele Singur Acasă, primele părţi, cu Macaulay Culkin, dar şi o producţie nouă, din 2021, sunt disponibile pe platformă.

Mutarea Pro TV?

Postul TV a plasat un panou - mai mic, dar vizibil - chiar deasupra afişului uriaş al Disney+. Un panou simplu - "Vine Crăciunul la Pro TV", verde, la fel ca jumătatea cu Singur Acasă din reclama Disney+.

Singur Acasă este "asociat" cu Pro TV de peste 20 de ani, de când există date de audienţă. Pro TV l-a dat cu o singură întrerupere - anul trecut, când seria a fost dată de Antena 1.

În acest an, în premieră, filmul este disponibil, fără publicitate inserată, şi pe o platformă video - pe Disney+.

Şi tot în premieră, Pro TV a schimbat strategia de difuzare: în ceilalţi ani, Singur Acasă era dat în sâmbetele din luna decembrie, acum avem Singur Acasă chiar în seara de ajun.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

sus