Skip to main content

Frasier se întoarce. Serialul de comedie are un nou sezon la SkyShowtime. Nicolas Cage este Dracula într-un nou film pe platforma de streaming

 
Frasier se întoarce. Serialul de comedie are un nou sezon la SkyShowtime. Nicolas Cage este Dracula într-un nou film pe platforma de streaming

 Luna noiembrie aduce titluri noi, de groază, comedii, dar şi animaţii, pe platforma de streaming SkyShowtime, prezentă şi în România. 

Publicitate

Hitul lunii este revenirea lui Frasier, un sitcom clasic al anilor 90. Difuzat din 1993 şi până în 2004, serialul Frasier, cu Kelsey Grammer, a debutat pe 3 noiembrie pe SkyShowtime, cu primele două episoade, iar ulterior noi episoade vor fi adăugate săptămânal. 

Dacă v-a lipsit un film cu Dracula în distribuţie, SkyShowtime aduce o nouă producţie, în care Nicolas Cage este în rolul maleficului personaj.

Filmul se numeşte Renfield şi este o poveste modernă ce îl are în centru pe asistentul chinuit al celui mai narcisist şef din istorie, Dracula. 

Renfield este nevoit să-i procure stăpânului său victimele şi să-i îndeplinească toate poruncile, oricât de înjositoare ar fi. Dar acum, după secole de servitute, Renfield este gata să vadă dacă poate trăi în afara umbrei Prinţului Întunericului. 

Tot la capitolul noutăţi, SkyShowtime aduce un nou film animat, Super Mario Bros. de la creatorii Despicable Me şi Sing. 

Detalii despre noutăţile lunii noiembrie, pe ShkShowtime, dar şi pe alte platofrme, pe PaginadeSeriale. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus