Skip to main content

Prieteni în viaţa reală, prieteni şi în film. Smiley şi Pavel Bartoş vor fi protagonişti într-o nouă comedie

 
Pavel Bartoş, Smiley şi Cristian Hordilă, producătorii noului film
Pavel Bartoş, Smiley şi Cristian Hordilă, producătorii noului film

Prieteni în viaţa reală, prieteni şi în film. Se pregăteşte un nou film, care îi va avea ca protagonişti pe Smiley şi Pavel Bartoş într-o comedie poliţistă.

Publicitate

Pe langă rolurile principale din noua producţie, Smiley şi Bartoş sunt şi producătorii filmului, alături de Cristian Hordilă, managerul Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF).

Pavel Bartoş se află la cel de-al doilea proiect cinematografic de lungmetraj, în calitate de producător, după ce în urmă cu câteva luni a lansat filmul Ramon.

Pavel Bartoş a făcut parte din distribuţia unor producţii precum „Numai iubirea(2004) „Ho, Ho, Ho” (2009), „Aniela(2009), „Las Fierbinţi” (2012), iar Smiley a jucat în „Ramon” (2023), „Triplusec” (2018, Pro TV), „Oh, Ramona” (2019).

Când este programată lansarea în cinematografe?

Filmările vor începe în vara anului 2024, iar lansarea în cinematografe este programată abia pentru primăvara anului 2025.

Producătorii anunţă că filmul este inspirat din fapte reale, de la un caz cu substanţe interzise găsite la malul Mării Neagre.

Povestea din film:

„Un transport important de droguri eşuează pe plaja pe care doi poliţişti îşi fac vacanţa alături de familii. Unul dintre ei vede în asta o oportunitate pentru salvarea carierei şi, astfel, decid să investigheze cazul pe cont propriu, dar această decizie le va încerca celor doi prietenia. Aşa începe o aventură plină de energie şi umor care este, de fapt, o poveste despre camaraderie, loialitate şi curaj.

Pavel Bartoş:

Cazul pe care cei doi parteneri încearcă să îl rezolve este doar un pretext, în centrul acţiunii sunt cei doi prieteni ce ar face cele mai nebuneşti şi imprevizibile lucruri unul pentru celălalt. Sunt roluri care pentru mine şi Smiley vin foarte natural, atât în viaţă, cât şi pe marele ecran.

Smiley a cochetat cu cinematografia încă de la începutul carierei sale de artist:

„Ideea de a face un film cu Pavel exista de mult timp, iar întâlnirea cu Cristi a fost surpriza care a completat reţeta. Simt că avem chimia necesară să livrăm publicului un film de calitate, plin de umor şi acţiune.”

Cristian Hordilă:

„Am pornit de la o ştire de senzaţie şi am dezvoltat o poveste la fel de captivantă, cu mult umor şi cu suspansul specific unui film poliţist. Proiectul are toate ingredientele ideale pentru a umple sălile de cinema şi aşteptăm cu nerăbdare să începem filmările.”

Cristian Hordilă a mai fost implicat în echipele de producţie ale unor filme precum Istoria iubirii (r. Radu Mihăileanu), Tokyo Vampire Hotel (r. Sion Sono) şi Moromeţii 2 (r. Stere Gulea).

Cei trei producători au dezvoltat scenariul împreună cu Sorana Borhina (câştigătoarea concursului de scenarii la TIFF 2021) şi Octav Chelaru (regizor şi scenarist Balaur, 2022).

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus