Skip to main content

GALERIE FOTO. Antena 1 a anunţat prezentatorii show-ului Splash! Vedete la apă. Ce colege va avea Răzvan Fodor

 
Răzvan Fodor va prezenta noul sezon Splash! Vedete la apă, alături de Ramona Olaru şi Monica Bîrlădeanu. Sursa foto: Antena 1
Răzvan Fodor va prezenta noul sezon Splash! Vedete la apă, alături de Ramona Olaru şi Monica Bîrlădeanu. Sursa foto: Antena 1

Un nou sezon Splash! Vedete la apă va avea premiera în curând la Antena 1. Postul a anunţat juraţii, dar şi prezentatorii.

Publicitate

Care sunt regulile formatului?

Vedetele care se înscriu în show trebuie să sară în apă de pe platforme de 3, 5, 7 sau chiar şi 10 metri ale unui bazin olimpic.

Răzvan Fodor va prezenta şi noul sezon al show-ului, însă într-o formulă puţin schimbată.

Dacă anul trecut era coleg cu Ramona Olaru, asistenta de la Neatza, şi Anna Lesko, acum mai rămâne în joc doar una dintre vedetele feminine.

În locul cântăreţei Anna Lesko vine actriţa Monica Bîrlădeanu. Aceasta a mai fost implicată anul acesta în proiectele trustului Intact, prima apariţie fiind la show-ul iUmor, din postura de jurat surpriză.

În martie 2022, după cinci ani de Pro TV, unde a prezentat Ferma vedetelor şi a jucat în serialul Vlad, Monica Bîrlădeanu a trecut la Antena 1, după cum a relatat Paginademedia.ro.

Monica Bîrlădeanu, despre noul rol:

„Splash! Vedete la apă e un proiect în care oamenii îşi confruntă fricile, fobiile şi îşi depăşesc limitele. Uneori, toată această <dramă> pentru o săritură de la 3 metri de pe platformă capătă proporţii serioase, se lasă cu tremurat şi lacrimi, iar alteori e chiar amuzantă.

Am urmărit anul trecut show-ul de pe canapeaua mea confortabilă de acasă şi sunt chiar curioasă să văd cât de grele sunt lucrurile, sus, pe platformă, din moment ce acolo unii concurenţi experimentează emoţii extreme.

Pe Răzvan îl ştiu de multă vreme, evident, şi sunt convinsă că primul lucru pe care-l vom face va fi să depănăm nişte amintiri. N-am niciun dubiu că va fi un partener excelent!”.

Răzvan Fodor:

“Mă bucur foarte tare că văd nişte oameni curajoşi, care îşi asumă provocarea Splash! Vedete la apă.

Dacă nu mi se propunea să fiu prezentator, probabil că şi eu aş fi acceptat provocarea aceasta.

Sezonul acesta am un motiv de bucurie în plus: o voi avea alături pe Monica Bîrlădeanu, pe care o ştiu de mai bine de 20 de ani. Deci o cunosc foarte bine, îmi place ca om şi mă bucur mult să lucrez cu ea.”

Ramona Olaru:

“Cel mai mult la Splash! Vedete la apă îmi plac momentele dinaintea sariturilor. Sunt cele mai mari emoţii, mai ales când priveşti de sus. Îmi place adrenalina!

Şi dacă e să am un moment potrivit, nu stau pe gânduri. Trec la acţiune. Pentru că sunt mereu pregătită de acte curajoase. Altfel nu eram aici!

Însă eu în noul sezon Splash aş vrea să îl văd pe Nea Marin sărind măcar de la 5 metri într-un mod spectaculos!”

În ediţia de anul trecut a show-ului Splash! Vedete la apă au mai fost în echipă Paula Chirilă şi Romică Ţociu, în calitate de coprezentatori. 

Cine sunt cei patru juraţi?

Iulia Albu, Nea Mărin, Clara Gherase şi Natanticu, cel care îl înlocuieşte în noul sezon pe Jean de la Craiova.

Juraţii vor fi cei care vor nota curajul şi evoluţia în concurs, dar vor ţine cont şi de impresia artistică şi de partea tehnică a săriturilor, iar fiecare va acorda o singură notă pentru fiecare concurent.

Câştigătorul fiecărei ediţii se califică în finala emisiunii.

GALERIE FOTO. Prezentatorii Splash! Vedete la apă

Emisiunea a revenit anul trecut la Antena 1, după o pauză de şase ani. Printre concurenţii sezonului trecut au fost Giani Kiriţă, Mario Fresh, Otilia Bilionera şi Margherita.

Când a fost lansată? Ce vedete au fost prezentatori? Dar juraţi?

Emisiunea-concurs Splash! Vedete la apă a fost lansată în vara lui 2013, după un format similar cu cel al producţiei „Splash!” din Statele Unite. Însă din vara anului 2015 nu a mai fost difuzată, revenind la Antena 1 abia în 2021.

Pepe a fost prezentatorul primelor sezoane. Ce colege a avut? De-a lungul primelor ediţii, din proiect au făcut parte Roxana Vancea, Roxana Ionescu „Mama natură”, Bianca Drăguşanu, Diana Munteanu şi Alina Puşcaş.

Iar la masa juraţilor au stat Cătălin Preda, multiplu campion naţional la sărituri, Anda Adam şi Daniel Buzdugan. Însă din al doilea sezon, Ozana Barabancea şi Cosmin Seleşi i-au înlocuit pe Adam şi Buzdugan.

Romică Ţociu şi Cornel Palade au avut şi ei câteva momente de umor.

Citeşte şi: Splash! Vedete la apă, revine cu un nou sezon la Antena 1. Cine sunt juraţii? Jean de la Craiova a ieşit din joc


Citeşte şi: Vedete la apă: Giani Kiriţă, Mario Fresh, Otilia Bilionera şi Margherita, printre concurenţii noului show Antena 1


Citeşte şi: Monica Bîrlădeanu, de la Pro TV la Antena 1. Prima apariţie va fi la iUmor. Vor urma şi alte proiecte

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alexandra Sachelarie Alexandra Sachelarie
    Se pare că azi de la ora 14 pe Antena 1 va fi Poftiți pe la noi,în timp ce Povesti de familie s-a mutat pe Antena Stars
  • B.A.M B.A.M
    @S, cine a scris articolul a scris "FOSTA asistentă...", Adri NU a înțeles, iar tu i-ai scris "exact".
    Eu am intervenit că era nevoie de răspunsuri mai concrete.
    ORICUM, greșeala a fost corectată...
  • S S
    @B.A.M. cu tot respectul dar nu am inteles din text ca Ramona nu mai e la Neatza
  • Andrei Andrei
    Emi, Cuza, Maria Speranta printer concurentii din sezonul acesta
  • B.A.M B.A.M
    @S, când a fost concediată Ramona de la Neatza? (În sensul acesta era scris comentariul lui Adri.)
  • Tavy Tavy
    Se pricep cei din juriu la aaa ceva!???

    “ Juraţii vor fi cei care vor nota curajul şi evoluţia în concurs, dar vor ţine cont şi de impresia artistică şi de partea tehnică a săriturilor, iar fiecare va acorda o singură notă pentru fiecare concurent.”
  • Tomy Tomy
    Fodor asta nu știe deloc sa vorbească și este mare prezentator
  • S S
    @Adri exact
    @Marius doar sa nu primeasca oferta mai buna dupa Splash
  • Andrei Andrei
    Sezonul 2 Dancing On Ice cu Bănica și Bîrlădeanu prezentatori, familia Petre, Simona Pungă și Andreea Bălan în juriu...ar rupe
  • Marius Marius
    Monica Barladeanu ? Pe pariu ca o sa o vedem si in serialul Adela ?
  • Adri Adri
    Ramona Olaru fosta asistentă de la Neatza?
  • An An
    Paula Chirila este la Splash si anul acesta... A spus la Capatos ca lipseste ziele acestea fiinca filmeaza acolo...nu a spus exact rolul ei (concurenta/face momente comice)

Trimite un comentariu

sus