Skip to main content

Sporturile de iarnă, încă cinci ani pe canalele Eurosport

 
Foto: hepta
Foto: hepta

Discovery Sports a încheiat un nou parteneriat cu firma Infront, iar cele mai populare sporturi de iarnă se văd în continuare pe canalele Eurosport.

Publicitate

Acordul dintre cele două părţi se întinde pe următorii cinci ani, până în 2026.

Astfel, Eurosport va difuza fiecare etapă din:

- Cupa Mondială de Schi Alpin

- Cupa Mondială de Sărituri cu Schiurile

- Cupa Mondială de Schi Fond

- Cupa Mondială de Combinată Nordică

- Competiţii de Snowboard, Freestyle şi Freeski

Eurosport va mai transmite şi Campionatele Mondiale FIS de Schi Alpin şi Schi Nordic din 2023 (desfăşurate în Franţa şi Slovenia) şi 2025 (Austria şi Norvegia), alături de Campionatele Mondiale FIS de Snowboard, Freestyle şi Freeski din 2023 (Georgia) şi 2025.

Competiţia de biatlon World Team Challenge va fi difuzată de asemenea, alături de seria Summer Grand Prix de sărituri cu schiurile.

În 2022, Eurosport va difuza şi Jocurile Olimpice de iarnă, care vor avea loc la Beijing, în luna februarie.

Andrew Georgiou, Preşedinte Sport, Discovery, a declarat:

„Eurosport a fost mereu gazda sporturilor de iarnă, oferind fanilor cea mai mare selecţie de competiţii şi acces către sportivii pe care îi iubesc.

Mă bucur că investiţia continuă a Discovery Sports în cele mai importante evenimente sportive şi parteneriatul nou cu Infront ne vor permite să livrăm toate cursele Cupei Mondiale şi a Campionatelor Mondiale în timp ce ne îndreptăm atenţia spre Beijing 2022.”

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Emil Emil
    Dar patina artistic?
  • Marian Marian
    JFK,am televizor 4k , mai bine ar da fotbalul englez pe eurosport 4k si te asigur ca sunt fani multi care urmaresc sporturile de iarna
  • geo geo
    JFK, mi se pare o prostie sa cumperi niste competitii - ma refer in special la schi alpin si la sarituri cu schiurile - si sa le difuzezi pe un canal la care au acces doar vreo 10 % din români. Stiu, exista si varianta on-line, cu plata Eurosportplayer !

    Apropo, vad ca astazi Eurosport 4 k are acelasi program cu Eurosport 1, cu sporturile preferate ale telespectatorilor români, vorba vine, ciclism si ciclocros la greu și snooker abia după ora 23.15 !
  • JFK JFK
    @Marian din moment ce mai au un canal,Eurosport 4k pe care difuzeaza competitiile,cum e bataie de joc?
    Aaaa,nu vrei tu sa dai banii pe un tv 4k si astepti sa iti dea moka,nu?
    Asa cum ei fac o investitie,poti si tu sa faci una.
    Ps.Oricum,competitiile de iarna sunt vizionate de un numar mic de romani.
  • Marian Marian
    Geo , vor incepe la sfarsitul lui noiembrie , problema este alta sambata si duminica cand este mai important vor fi date pe eurosport 4k ,este o bataie de joc la adresa telespectatorului asa sa intamplat si cu ciclismul
  • geo geo
    Sper sa inceapa cat mai repede sporturile de iarna ptr ca, in ultimele zile, am vazut doar snooker - in reluare - si ciclism in sala !

Trimite un comentariu

sus