Skip to main content

Ştefan Lungu, fost consilier al Elenei Udrea, emisiune la Antena 3

 
Ştefan Lungu. Foto: Antena 3
Ştefan Lungu. Foto: Antena 3

Ştefan Lungu, fostul consilier al Elenei Udrea şi omul care a făcut arest la domiciliu după ce a fost acuzat de trafic de influenţă în dosarul „Gala Bute”, va avea o emisiune la Antena 3.

Publicitate

Se numeşte „Gătit la costum” şi este un cooking show. Premiera are loc sâmbătă, 23 octombrie, de la ora 13:30. Emisiunea se va difuza şi duminică, de la aceeaşi oră.

Primii invitaţi ai lui Ştefan Lungu sunt surorile Ana şi Monica Odagiu, dar şi Principele Nicolae.

De asemenea, pe site-ul antena3.ro se vor regăsi cele mai interesante momente din filmările emisiuni, dar şi reţetele complete.

Ştefan Lungu, despre noul cooking show:

“Aceşti oameni merită să aibă parte de o experienţă multisenzorială. Încerc să le reproduc un preparat care le-a marcat copilăria. Să îi fac sa îşi aducă aminte de momentele plăcute, să le smulg un crâmpei din ce fac.

Gătit la costum nu are în centrul programului un veritabil bucătar, nici Chef nici artist al gastronomiei. Este un program despre simplitate, cu oameni simpli, un program filmat într-o casă normală, cu vecini, cu stradă îngustă.

Chiar şi aceasta este o experienţă atipică. Îmi doresc ca Sâmbăta şi Duminica să fie marcate de discuţii savuroase şi de preparate realizabile, inspiraţionale.”

 

CITEŞTE ŞI: Anca Lungu, ex Junior Chef şi soţia lui Ştefan Lungu, anchetat în Gala Bute, notificare către presă

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Adi Adi
    Urmează Radu Mazăre, Adrian Năstase sau Hrebenciuc. De ce sa nu dea o mană de ajutor A3 foștilor condamnați pentru corupție.

Trimite un comentariu

sus