Skip to main content

Ştirile de la ora 5, acum şi pe Antena 1. Postul anunţă un Observator la 17:00, cu nou-venitul Florin Căruceru şi alte două nume importante

 
Ştirile de la ora 5, acum şi pe Antena 1. Postul anunţă un Observator la 17:00, cu nou-venitul Florin Căruceru şi alte două nume importante

Antena 1 îşi face Observator la ora 17:00, la concurenţă cu Ştirile de la ora 5 de la Pro TV. Pe respectivul tronson, acum este difuzată Acces Direct. Surse din piaţă au confirmat că emisiunea Mirelei Vaida se va muta pe Antena Stars de anul viitor. 

Publicitate

Astfel, din 2 decembrie, Antena 1 anunţă noul Observator. Va fi prezentat de nou-venitul Florin Căruceru, de Laura Nureldin, iar Cătălin Oprişan va fi prezent cu o rubrică.

Anunţul de pe post vine după ce în piaţă au apărut informaţii, confirmate şi de surse Paginademedia.ro, că Acces Direct va fi mutată pe Antena Stars.

VIDEO. Observatorul de la ora 17.00 de pe Antena 1


Citeşte şi: Fără Acces Direct la Antena 1, din 2022? Se discută mutarea emisiunii la un alt post


Citeşte şi: Pleacă unul dintre cei mai vechi oameni din echipa Telekom Sport. El nu va mai apărea nici la Prima TV


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Acces direct începe de la ora 16:00 pe Antena1 și continuă de la 17:00 până la 19:30 pe Antena Stars, iar pe viitor Acces Direct se mută definitiv pe Stars și Mireasa sezonul 5 își lungește difuzarea cu o oră 14-17.
 • @S Olivia?

  @Xenox Și dorință, și idee. Cred că Digi 24 va suferi plecări în masă dinainte de 1 decembrie, ori pe 26 noiembrie 2021, ori pe 29 noiembrie 2021, ori pe 30 noiembrie 2021. Mai vedem noi. Dacă vor intra în pâine angajații Digi 24 care vor lucra la B1 TV din 1 decembrie, va fi bine, însă în același timp, văd și Realitatea Plus în 16:9. Digi 24 are planuri să își mute sediul și studiourile în Calea Victoriei, dar nu la clădirea unde este B1 TV, ci într-o altă clădire, studio-ul unde emite ei acuma va fi studio-ul secundar al B1 TV, studio-ul secundar actual al B1 TV care a fost vechiul lor studio va fi demolat în curând. Asta înseamnă că Digi 24 va emite dintr-un cort lângă sediul nou din Calea Victoriei pentru ceva timp până când studiourile noi sunt gata, iar redacția vor fi la sediul din Calea Victoriei.
 • @Soby, e o dorinta, sau o idee? Unde pui tu cort pe Calea Victoriei?

  Revenind, Digi 24 nu cred ca va suferi plecari in masa, dar ramane de vazut.

  Apropo, vezi ca vine 1 Decembrie, data la care ai zis ca ”noii” angajati adusi de la Digi la B1 ar trebui sa intre in ”paine”. Sa (te) vedem!
 • Deci mai pleacă cineva de la Clever la mai bine? Și acest băiat parcă era tot de la Telekom. Hai că se mai poate. Sigur urmează să mai ia și Enăchescu la Pro.
 • TOTALMENTE RUȘINOS PENTRU ANTENA 1! Au făcut praf și pulbere 2 tronsoane orare (16-17, 17-19) care mergeau de minune și care le furnizau audiențe deloc neglijabile!!!
  MĂCAR dacă tot fac *** asta, SĂ FACĂ VARIANTA VECHE a PRO TV-ului, respectiv cea cu crime, violuri, sinucideri, etc
  În primul rând, pentru A NU PIERDE publicul Acces Direct de pe acel interval orar, iar în al doilea rând, pentru a se diferenția de PRO TV și a aduce ceva INTERESANT!
  P.S.
  1)Nu am înțeles niciodată de ce cei de la PRO TV au fost atât de FRAIERI încât să facă praf și pulbere, și implicit să renunțe la brandul "Știrile de la ora 5". Grupajul actual de știri nu se mai ridică la nivelul așeptărilor, iar în prezent e doar o copie după Știrile de la ora 19 (practic 50% e doar reluarea din ziua precedentă), în special în a doua parte a jurnalului...
  2) Ce surse aveți și voi?!?! Pe canalul OFICIAL al Acces Direct, primul videoclip care apare la ora scrierii acestui comentariu e unul în care Mirela Vaida dezmite OFICIAL informația conform căreia "ar dispărea din grila Antena 1".
  Dar na, la voi un ziar monden (Cancan) e sursă de informații "de culise"...
  3)Că veni vorba, mai e Cancan controlat din umbră de România TV? Sau au schimbat ceva directori/acționari/etc între timp...
  Pentru cei care au uitat, ultima dată când Cancan avea emisiune pe TV, era pe România TV duminică seara pe la 22 sau 23. (Chiar nu mai știu exact!)
  4)E chiar TRIST să vezi competiția asta de "Cine SE AUTODISTRUGE primul?" dintre Antena 1 și PRO TV. (La care se mai adaugă din când în când și Kanal D...)
  Mai au doar renume, că brand-urile și le-au făcut PRAF ȘI PULBERE!!
 • @Soby Olivia n-a plecat de la 12,iar Observator 16 devine 17
  Mai buna e intrebarea:cine vine in weekend la amiaza in locul Laurei Nureldin?
 • Patetică mai e Antena 1! Patetică rău, săraca! Dar cumva parcă înțeleg. Oamenii adunați de la Pro tv, probabil se cred încă acolo. De aia tot copiază Pro tv ul. Sa le fie rușine! Tot au copiat! Tot, dar degeaba! Tot Pro tv ul rămâne numărul 1. Cu tot cu problemele lor, lipsa de producători, vedetele plecate la Antena1, ei tot reușesc! Degeaba încearcă A1 să mai schimbe ceva, toți știm cum este! Nu se va ridica vreodată la nivelul Pro tv ului. Dimpotrivă! E tot mai amuzantă în încercările ei de a "prinde" câte o firimitură de la Pro tv!
 • Valentin ca e interesant , acces poate fi la 16 și apoi pe stars , ca să crească și mai mult , postacii ce probleme isi fac ha
 • Off-topic: Se pare că fata lui Dan Diaconescu vrea să își facă o televiziune: Job TV.
 • @ddd și @Diana Val de plecări a mai fost și la Digi 24 în 2019, respectiv 2020, când Digi 24 încerca să devină o televiziune generalistă de atunci.
  Dacă tot vorbim despre plecările de la Digi 24 la B1 TV, B1 TV are un studio foarte mic de la Calea Victoriei, iar Digi 24 se va muta tot la Calea Victoriei, dar nu la sediul unde emite B1 TV, ci într-o altă parte. Vor emite mai întâi dintr-un cort, ca cum a emis Realitatea TV în 2011 după scandalul între Ghiță și Elan de când s-au rupt în două. Apoi, studio-ul nou de la Digi 24 în Calea Victoriei va fi gata și studioul unde emite Digi 24 acum va fi studio-ul secundar al B1 TV, dacă se va demola studioul vechi al B1 TV unde este studio-ul secundar ai lor.
  Deci asta înseamnă că Digi 24 se rupe în două: Unii rămân la Prelipceanu și Teszari (Digi 24), alții pleacă la Oancea și familia Păunescu (B1 TV).
  Asta este doar o idee, nu știu când se va întâmpla, de la sfârșitul anului 2021 sau de la începutul anului 2022. Și asta mai este și o dorință de a mea.
 • Și cu Observatorul Orei 16 ce se întâmplă?
  Olivia trece înapoi la 12, sau va pleca și aia?
 • Domne noi vrem să fim Pro TV Dar facem ceva diferit să nu se prindă lumea noi de fapt suntem vechiul Pro TV Dar nu trebuie să se prindă nimeni au mai avut știrile la ora 5 când a fost acel val de vedete plecate în 2002 de la PRO la Antena Au încercat cu Andreea Berecleanu dacă nu mă înșel

  pe la început de 2004 când lumea se cam obișnuise cu noile fețe noile vedete aduse din diferite zone stații locale ale ProTV scoteau niște cifre pe știrile de la ora 5: de au mutat Observatorul la ora 16:00

Trimite un comentariu

sus