Skip to main content

Fără Acces Direct la Antena 1, din 2022? Se discută mutarea emisiunii la un alt post

 
Fără Acces Direct la Antena 1, din 2022? Se discută mutarea emisiunii la un alt post

Fără Acces Direct la Antena 1, din 2022? Se ia în calcul mutarea Acces Direct la Antena Stars, scrie CanCan.ro care citează surse. 

Publicitate

Surse Paginademedia.ro au confirmat, de asemenea, informaţiile potrivit cărora Antena 1 ar vrea să mute emisiunea Mirelei Vaida la Antena Stars, la fel cum s-a întâmplat şi cu show-ul de noapte al lui Dan Capatos

Potrivit surselor Paginademedia.ro, Antena 1 discută mai multe variante care să înlocuiască emisiunea Mirelei Vaida. Una dintre ele ar fi Mireasa, cu Simona Gherghe. 

Acces Direct a debutat în anul 2008 la Antena 1, cu Mădălin Ionescu gazdă. De-a lungul timpului, Acces Direct le-a mai avut la cârmă pe Simona Gherghe (9 ani) şi Cristina Cioran.

Mirela Vaida a prezentat Acces Direct pentru prima dată în perioada 2017-2018 (când Simona Gherghe era concediu de maternitate). Pentru o scurtă perioadă la cârma a venit Cristina Cioran, iar din vara lui 2019 s-a întors Mirela Vaida. 

Derapajele de la Acces Direct au adus zece minute de suspendare pentru Antena 1

Discuţiile despre mutarea emisiunii la Antena Stars vin la doar câteva luni după cea mai mare sancţiune primită de Antena 1 în ultimii ani. Pentru derapajele de la Acces Direct, postul Intact a fost penalizat cu zece minute de suspendare a emisiei. 

Decizia CNA a venit după ediţiile în care a fost tratat cazul gemenilor căzuţi de la etajul zece al unui bloc din Ploieşti.

Membrii CNA s-au declarat chiar şocaţi de cele petrecute în platou. Valentin Jucan, Dorina Rusu şi Cristina Pocora au fost cei mai categorici în acest caz, un caz comparat ca intensitate cu felul în care s-a văzut pe TV „cazul Caracal”. De notat că s-a ţinut cont şi de audienţa emisiunii în luarea deciziei. 


Citeşte şi: Cea mai mare sancţiune din ultimii ani! Zece minute de suspendare pentru Antena 1. Pentru derapajele de la Acces Direct


Tot un caz grav a adus cea mai mare amendă din ultimii trei. Ameninţări cu moartea în direct

Nu este prima dată când un subiect sensibil este tratat în acest fel de Acces Direct. În câteva ediţii ale emisiunii Acces Direct, de la începutul anului, cei din platou nu au luat în serios ameninţările aruncate la adresa unei femei -„Aşa se iubesc ei", zicea Sorin Ovidiu Bălan. Femeia avea să fie ucisă câteva luni mai târziu! 

Acces Direct a fost sancţionată cu suma de 150.000 de lei, cea mai mare amendă din ultimii trei ani.

Mirea Toma, membru CNA, a fost categoric atunci:

„Noi nu putem vorbi despre o relaţie de cauzalitate între ceea ce se s-a întâmplat în emisiuni, putem vorbi de complicitate şi instigare la crimă. E ca şi cum noi asistăm la spânzurătoare”, a spus el.


Citeşte şi: Acces Direct, cea mai mare amendă din ultimii 3 ani! Una din emisiuni: cea după care o femeie a fost ucisă. Mircea Toma: "Putem vorbi de complicitate şi instigare la crimă"


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mitulescu Mitulescu
    Pentru pensionari, exact.
  • Mile Mile
    Acces e brand puternic încă postaci ha
  • Paula Paula
    E adevarat ca se intoarce serialul Povesti de Familie? Ar fi super, paradoxal e unul din cele mai bune seriale/proiecte de pe Antene. Abia astept!
  • Bubuloi Bubuloi
    Ca emisiunea e penibila e una , dar cat de penibili sunt cei care isi pierd timpul din viata uitandu-se la asa ceva? Oamenii aia voteaza din pacate.

    Si cand era lidera o laudai postacule. Nu ? Vai de viata ta.
  • constantin cozma constantin cozma
    din ianuarie antena 1 reia serialul povesti de familie de la 14-16
  • Icoana Icoana
    Ce mutare catastrofala! Publicul emisiunii se va înjumătăți, nu va avea niciun sens o ora pe A1 si o ora de emisie pe stars, dar ei merg pe reteta miresei care e difuzată și pr stare de la 19.00. Oricum accesul nu este o emisiune pentru stars. Sa se bată cu Măruță, sa se schimbe conceptul in family show.
  • mihai mihai
    Userul BAM vorbeste despre televiziunile pesedeze de parcă ar fi bastioane de independență, jurnalism și cultură, când acolo sunt de fapt emisiunile de cel mai jos nivel și, de exemplu, mulți dintre cei care se uită la acces direct sau antena stars sunt cei mai mari consumatori de manele și scandaluri regizate pe care le pot găsi și pe internet cu un simplu click pe canalele personajelor care la fel produc un conținut îndoielnic. Cum poate antena 1 să se dea post serios și de familie, când principala lor emisiune este despre aceleași subiecte jalnice și de groază pe care le aveau și știrile ProTV de la ora 5 cu mulți ani în urmă și de formatul ăla au scăpat proteviștii în favoarea unor subiecte mai umane.
  • S S
    Daca asa curata emisiunea sau scapa de sanctiuni,ma rog,nu am ce sa comentez...
  • Stefan Stefan
    E perfect, se potriveste la Antena Stars.
  • Andrei Andrei
    Să muți emisiunea asta pe Antena Stars e ca și cum ai lua drepturile pentru Euro și l-ai de pe Happy. Acces Direct nu prea știe ce vrea să fie. Ba e emisiune de investigații și cazuri sociale, ba e tabloid. Și poate ar merge combinația dacă nu ar tot schimba locurile subiectelor în emisiune. Antena 1 ar putea să curețe și revigoreze formatul Acces Direct. Ei au avut un fel de ”campanie”(??)-Legendele au ales Acces Direct- unde prezentau mici fragmente din interviuri cu oameni de cultură îniante și după publicitate.

    Cât despre XNS, normal că l-au mutat pentru că e plictisitor, dat fiind faptul că România nu mai are showbiz, nici măcar ăla murdar de pe vremea Un show păcătos. Alea de la Un show păcătos acu-s mame și nu mai dă nimeni 2 bani pe ele. Astea noi se mulțumesc cu promovarea online, deci ce să mai facă XNS decât niște invitați de la Asia Express sau no name-uri ? Totuși, ar fi putut încerca cu invitați mai...speciali, astfel încât să aibă propriul brand de late night. Sau ar putea face altceva, ceva mai captivant pe intervalul ăla, tot sub formă de late night.

    Revenind la Acces, emisiunea a făcut și lucruri bune, a ajutat familii, copii, dar evident că în mentalul colectiv, vezi Doamne high class, vor rămâne Vulpița și alte astfel de cazuri. Sigur, cazurile de genul au fost cam 10% din conținutul emisiunii, 40% au fost case oribile ale unor no name prezentate ca niște case de lux ale unor mari vedete (??) și 50% au fost cazuri sociale (aici nu mă refer doar la sărăcie, bătăi, crime, ci și la probleme între directori de companii, avocați, soți bogați care nu se înțelegeau pe costodie sau împărțirea averii etc).

    Varianta Mireasa cu mai multe ore de difuzare, ca Mireasă pentru fiul meu...mhm, nu știu ce să zic. E un show bun, cu un grad de decență uluitor raportat strict la alte show-uri matrimoniale de la noi, care are niște grupuri de fani ușor isterici, foarte pasionați de emisiune. Dar nu atinge nici pe departe ce era MPFM, o emisiune ce era difuzată într-o perioadă în care online-ul nu era atât de ofertat și puteai să vezi 4 ore de MPFM sau cât era, pe zi plus emisia din Antena Play. Acum e diferit, galele nu mai sunt așa spectaculoase, plus că gala de sâmbătă e difuzată în mijlocul zilei. Trebuia efectiv pusă între 17-19.

    Despre eșecul Prețul cel bun...un eșec previzibil. Indiferent de audiențe, emisiunea nu iese în evidență cu ABSOLUT nimic. La fel ca Ce spun românii, ambele sunt niște formate fade, expirate care erau construite pentru golden age-ul televiziunii când familiile se uitau împreună la TV la un show de genul. Totul e prea haotic acum ca să difuzezi un format atât de necaptivant pe intervalul ăla.

    Aș continua și cu alte emisiuni dar n-are rost. Trist ce se întâmplă cu televiziunea din România
  • je je
    BAM
    nu te pricepi deloc la televiziune. degeaba scrii romane
    acces direct nu aduce bani postului, pentru ca nu vor firmele de publicitate sa se asocieze cu emisiune. este exact ce s-a intamplat cu wow biz, care a fost scoasa de pe post, desi audientele erau mari
  • B.A.M B.A.M
    Și ce vor pune în loc ca să suplinească lipsa emisiunii?!?! Bun, mută Mireasa de la 16:30. Dar ce vor pune de la 14:00???
    E absolut mizer faptul că cei din Antena 1 UITĂ efectiv de cei 13 ANI, în care Acces Direct a dus greul day-time-ului și a adus audiențe colosale pentru ei (și implicit profituri colosale).
    Practic se reeditează acceși mizerie pe care a pățit-o Capatos, doar că emisiunea lui era una "tampon", iar în ultimele sale zile pe Antena 1 ținea doar vreo 30 minute. Practic nu s-a simțit...
    ÎN SCHIMB, la Acces Direct se simte orice mic atac!!!
    Am senzația de ceva timp că Alexandru Severin nu mai e supravegheat de nimeni când face aceste mizerii!!! Cumpără filme "PROTeViste", cumpără fotbal, iar astea în contextul în care publicul fidel al Antenei 1 nu gustă aceste "înjunghieri pe la spate". Ca să nu mai zic de "DIGItizarea(24)" a Observatorului și culminând cu distrugerea emisiunilor BRAND precum "XNS" și mai nou "Acces Direct"!!!!
    Ce mai are Antena 1 al ei??? Conceptul de seriale românești (chit că acum sunt produse de Ruxandra Ion, spre deosebire de perioada "Secretul Mariei" sau "Narcisa Sălbatică"), X Factor, iUmor, Asia Express, Te Cunosc de Undeva, Revelionul cu Dan Negru...
    Și mai ce?!?! (Și să nu ziceți Neatza că sunt luați de la Național TV.)
    Antena 1 REFUZĂ să mai existe!!! Sau dacă există, o face sub formă de COPIE a celorlalte posturi TV...
    #MIZERABIL #JOSNIC
    #OPINIE PROPRIE
    #ISTORIA SE UITĂ, NU SE ȘTERGE
    P.S.
    Șerban, aș face ȘI ASTA!!!
    Dar mai întâi convinge-i pe cei de la pagina de media să nu-mi mai ascundă comentariile, DACĂ TOT EȘTI AȘA DE CURIOS DE OPINIILE MELE PERSONALE!
  • Leo Leo
    Sau mutatata in...uitare.
  • Alex Alex
    @Andreea Intact, nu Jntact
  • mile mile
    Ca emisiunea e penibila e una , dar cat de penibili sunt cei care isi pierd timpul din viata uitandu-se la asa ceva? Oamenii aia voteaza din pacate.

Trimite un comentariu

sus