Skip to main content

Ştirile Pro TV, campanie despre fonduri europene. Cine prezintă?

 
Sursa foto: Camelia Donţu, Facebook
Sursa foto: Camelia Donţu, Facebook

Campanie editorială despre fonduri europene. Desfăşurată în cadrul Ştirilor Pro TV, este prezentată sub genericul Fonduri europene-succese româneşti.

Publicitate

Campania constă în prezentarea unor reportaje despre comunităţi în creştere, localităţi mai primitoare, oportunităţi şi români care dovedesc că se poate, notează protv.ro.

Campania Fonduri europene-succese româneşti este prezentată de jurnalista Camelia Donţu.

Ce spune Camelia Donţu despre campanie?

"Am făcut 2500 de kilometri în căutarea unor exemple care să ne motiveze. Am văzut oameni şi comunităţi care şi-au schimbat viaţa şi faţa cu ajutorul fondurilor europene. De la primari, voluntari, oameni de afaceri, IT-işti.

Sunt oameni care vorbesc despre pasiune, suflet şi împlinire într-o societate care abia acum învaţă să-şi pună ideile în practică.

Fondurile pot fi şansa comunităţilor să facă saltul în timpurile noastre, iar a noastră, a tuturor, să ne găsim drumul care ne aduce împlinire şi satisfacţie."

Jurnalista Camelia Donţu mai adaugă că: "Avem şansa cu toţii, autorităţi, firme, ONG-uri, să începem să ne schimbăm vieţile, să ne mobilizăm şi să accesăm cu responsabilitate banii pe care ni-i oferă Uniunea Europeană."

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • duros duros
    tv-urile ar trebui sa sublinieze mai apasat beneficiile romaniei dupa intrarea in ue Sint multi care inca nu stiu de unde a plecat si unde am ajuns ca tara

Trimite un comentariu

sus