Skip to main content

Ediţie specială. Emisiunea Super Neatza, de la Antena 1, a împlinit 15 ani

 
Ediţie specială. Emisiunea Super Neatza, de la Antena 1, a împlinit 15 ani

Emisiunea Super Neatza cu Răzvan Simion şi Dani Oţil aniverzează 15 ani de la prima ediţie, pe 1 februarie. Echipa a avut azi o ediţie specială, mai exact un bal, pentru a marca cei 15 ani de matinal.

Publicitate

Cântăreţul Florin Ristei şi colegii săi de la Freestay au susţinut un recital live, câştigătorii Te cunosc de undeva, WRS şi Emilian, Pepe, Diana Matei şi Taraful Cleante, Lucan Valentin şi magicianul Robert Tudor au fost şi ei prezenţi la emisiune.

Răzvan şi Dani:

"Anul acesta am decis ca la 15 ani de Super Neatza să aniversăm împreună cu toată gaşca şi nu oricum, ci cu un super bal. Dacă vă aduceţi aminte, la această vârstă începeau, pe vremea noastră (pentru că deja am ajuns şi în etapa în care putem folosi cuvintele astea) celebrele baluri ale bobocilor, prilej numai bun să inviţi fata care îţi plăcea la dans, să n-ai oră de întors acasă şi tot felul de alte motive de sărbătoare.

Pentru noi, este şi un prilej să scoatem de la naftalină imagini de la începuturile noastre în televiziune, să ne amuzăm pe seama colegilor, mai ales că sunt mulţi cei care sunt alături de noi încă de la început şi să le mulţumim telespectatorilor, o dată în plus, că de 15 ani ne răspund la salut, în fiecare dimineaţă."

RĂZVAN ŞI DANI LA 10 ANI DE PAGINADEMDIA

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus