Skip to main content

Survivor va fi difuzat şi duminica şi se va intersecta cu America Express

 
Sursa foto: protv.ro
Sursa foto: protv.ro

Emisiunea Survivor care a debutat lunea aceasta va fi difuzată şi duminică, pe 15 ianuarie, şi se va intersecta cu noul sezon al show-ului America Express, de la Antena 1. 

Publicitate

Show-ul de la Pro TV, prezentat de Daniel Pavel se va vedea şi duminică, de la ora 20.00. La consiliul de aseară Faimoşii au pierdut doi concurenţi. E vorba despre interpreta de muzică populară, Maria Constantin şi de cântăreţul Gheboasă (Gabriel Gavriş).

Gheboasă deja anunţase că i se pare că Survivor este o competiţie prea dificilă şi că îşi doreşte să plece acasă, el a ridicat mâna şi a anunţat că dorul de familie îl apasă, aşa că a fost cel de-al doilea concurent din trib care va lua drumul spre România, notează protv.ro.

Tot aseară, Daniel Pavel le-a cerut celor două triburi să nominalizeze câte un coleg care să meargă în exil. Ionuţ Iftimoaie, din rândul Faimoşilor şi Andreea Moromete, din tribul Războinicilor, sunt cei care vor merge în exil.

America Express va începe din 15 ianuarie, la Antena 1. La fel ca până acum, emisiunea va fi difuzată de duminică până miercuri, duminica de la ora 20.00, iar de luni până miercuri de la ora 20.30, practic la intersecţie directă cu Survivor.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus