Skip to main content

Alina Manolache, moderatoarea unui talk-show de seară. La Profit News. Moise Guran, printre invitaţii primei ediţii

 
Alina Manolache, moderatoarea unui talk-show de seară. La Profit News. Moise Guran, printre invitaţii primei ediţii

Talk-show de seară la Profit News. Moderatoare va fi jurnalista Alina Manolache, care până în toamna acestui an a fost la Antena 3 ca parte a proiectului News Hour with CNN.

Publicitate

Emisiunea se numeşte Talk News şi va debuta în această seară, 25 octombrie, de la ora 19:00. Se va întinde pe parcursul a două ore, până la 21:00. 

Va fi programată de luni până joi, iar primii invitaţi vor fi Rareş Bogdan (PNL), Vasile Dâncu (PSD) şi Ionuţ Moşteanu (USR-Plus). Subiectul va fi criza politică prin care trece România, după cum anunţă Alina Manolache pe Facebook.

Moise Guran, invitat şi el

Tot în ediţia de astăzi va fi invitat şi Moise Guran, care va comenta subiectele economice. Alături de Guran, va fi şi Cristian Păun - profesor la ASE. 

Cristi Citre şi Sebastian Zachmann, permanent în emisiune

Emisiunea de dezbatere de la Profit News va avea şi doi invitaţi permanenţi. Aceştia sunt Cristi Citre şi Sebastian Zachmann. 

Citre face deja parte şi din proiectul „Ora de Profit.ro”, de la Prima TV. De asemenea, Sebastian Zachmann este realizatorul emisiunii „Insider Politic” la Prima TV, dar semnează şi analize politice pentru News.ro. 

Reamintim că postul de televiziune trece printr-o relansare. A început încă din primăvară, când staţia şi-a schimbat numele - din Profit.ro s-a transformat în Profit News.

Din acel moment, s-a transformat din post generalist în post de ştiri. Tot atunci a primit aprobarea de la CNA să treacă la HD.


Citeşte şi: Se pregăteşte relansarea postului Profit.ro, care şi-a schimbat numele în mai. Alina Manolache, până de curând la Antena 3, în proiect


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Adrian Adrian
    So, Digi24, Libertatea, Realitatea, Libertatea, Antena 3, Profit.ro.

    Statia spatiala, cand?
  • un ascultator un ascultator
    Intai o sa treaca pe la minimax.
  • Soby Soby
    Off-topic: Se pare că sunt val de plecări de la Digi 24, cineva trebuie să confirme asta? Deși Alina Manolache nu mai este demult la Digi 24.
  • je je
    asta mai are putin si ajunge la trinitas :))

Trimite un comentariu

sus