Skip to main content

FOTO. Televiziunile Telekom Sport au devenit, oficial, Orange Sport. Cum arată grafica. Studio nou pentru principalul talk-show al postului. Cum arată echipa televiziunii

 
FOTO. Televiziunile Telekom Sport au devenit, oficial, Orange Sport. Cum arată grafica. Studio nou pentru principalul talk-show al postului. Cum arată echipa televiziunii

De la magenta, la portocaliu. Fostele Telekom Sport au devenit, de luni, oficial televiziuni Orange Sport, patru televiziuni cu grafică şi sigle noi, în care predomină culoarea portocalie, de pe sigla Orange. 

Publicitate

Astfel, Telekom Sport 1, Telekom Sport 2, Telekom Sport 3 şi Telekom Sport 4 au devenit Orange Sport 1, Orange Sport 2, Orange Sport 3 şi Orange Sport 4. 

Totodată, luni seara a fost difuzat şi talk-show-ul moderat de Tudor Silviu Samuilă, dintr-un nou studio, tot sub numele de Sport Report. 

„Astăzi începe drumul Orange Sport, o nouă aventură, una plină de adrenalină, de suspans. Cu acelaşi nivel de excelenţă cu care v-am obişnuit. Transmisiuni de cel mai înalt nivel. Începem într-un studio nou, cu un entuziasm pe măsura aşteptărilor dumnevastră. Primul Sport Report, Orange Sport", a spus Silviu Tudor Samuilă.

Totodată, Orange Sport a făcut şi o trecere în revistă a echipei de experţi, comentatori şi reporteri care fac parte din echipa televiziunilor.

Echipa de experţi:

  • Cornel Dinu, Basarab Panduru, Florin Răducioiu, Ioan Andone, Mihai Stoica, Nicolae Dică, Andrei Vochin, Constantin Zotta, Marius Bilaşco

Echipa de comentatori:

  • Emil Grădinescu, Bogdan Cosmescu, Cosmin Băleanu, Cosmin Petrescu, Berti Panaiot, Ştefan Tudor, Dan Cioclei, Dragoş Borchină, Costin Cavaşi

Echipa de reporteri:

  • Ioan Bratu, Ovidiu Ionescu, Anda Maxim, Corina Marinaş, Răzvan Ionaşcu

Echipa de moderatori:

  • Silviu Tudor Samuilă, Dan Udrea, Eduard Zelgin

Cele patru televiziuni de sport au fost mai întâi Dolce Sport, apoi în 2017 au fost rebranduite în Telekom Sport, pentru ca cinci ani mai târziu să „îmbrace” haine portocalii.

Vezi AICI trecerea de la Dolce Sport la Telekom Sport. 

GALERIE FOTO. Noile sigle Orange Sport

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Adrian Adrian
    Cosmin Baleanu, cel mai jenibil comentator sportiv. De fiecare data cand comenteaza un meci schimb canalul sau il pun pe mute. Nu pot sa cred o astfel de voce, cu astfel de comentarii puerile poate in continuare sa comenteze diferite meciuri.
  • MC MC
    @ circo - La Look sport (viitoare posturi Prima Sport) este cu totul alta echipa, printre care se afla atat unii moderatori , cat si anumiti invitati, precum: Vlad Măcicășan, Radu Banciu, Vasile Miriuţă, Lucian Goian, Ionut Rada, Cristi Dulca, Ioan Ovidiu Sabau, George Galamaz, Leo Grozavu, Mirel Albon, George Florescu, Catalin Berindean etc.

    "Nu cred ca mai exista undeva pe planeta posturi care sa dea acelasi lucru, cu aceiasi oameni, dar care sa aiba nume diferite."
    In ceea ce priveste transmisiunea live post-meci, desi nu sunt aratati reporterii de pe teren sau din culise, totusi fiecare post TV are cate un reprezentant detasat plus un cameraman , care efectueaza o intervievare si o filmare de rigoare, ca o echipa de profesionisti pregatiti in ale mass-media. Chiar si pe fundal se pot auzi lejer 2 voci (una de femeie si una de barbat) care pun intrebari alternativ jucatorilor.

    Deci ..... Q.E.D. Masoara de 2 ori , ca sa tai o data. (daca te-ai prins...!)
  • MC MC
    @circo - "e exact aceeasi echipa precum la Look Sport. Nu cred ca mai exista undeva pe planeta posturi care sa dea acelasi lucru, cu aceiasi oameni, dar care sa aiba nume diferite."

    Total eronat. Look sport are echipa sa cu anumiti membri, in timp ce Orange sport a preluat echipa ce fusese initial a postului Telecom, pe care i-a asimilat ca atare. Astfel, Telekom Sport 1, Telekom Sport 2, Telekom Sport 3 şi Telekom Sport 4 au devenit Orange Sport 1, Orange Sport 2, Orange Sport 3 şi Orange Sport 4 (dupacum este mentionat si in cadrul textului articolului propriu-zis de mai sus). Totodată, Orange Sport a făcut şi o trecere în revistă a echipei de experţi, comentatori şi reporteri care fac parte din echipa televiziunilor.

    Echipa de experţi:

    Cornel Dinu, Basarab Panduru, Florin Răducioiu, Ioan Andone, Mihai Stoica, Nicolae Dică, Andrei Vochin, Constantin Zotta, Marius Bilaşco
    Echipa de comentatori:

    Emil Grădinescu, Bogdan Cosmescu, Cosmin Băleanu, Cosmin Petrescu, Berti Panaiot, Ştefan Tudor, Dan Cioclei, Dragoş Borchină, Costin Cavaşi
    Echipa de reporteri:

    Ioan Bratu, Ovidiu Ionescu, Anda Maxim, Corina Marinaş, Răzvan Ionaşcu
    Echipa de moderatori:

    Silviu Tudor Samuilă, Dan Udrea, Eduard Zelgin
  • Stefan Stefan
    Oferta de job (pt lesinatii interesati, cei care accepta salariile mizere din media) : operator MCR, ture de 8h, 3000 lei (salariu jignitor pt domeniu si pozitie, oferit de Clever, cei care administreaza posturile Orange,..)

    Sunetist, Cameraman Emi Tv, 1200-1500 Lei (salariu mai prost decat...decat oricine, orice).

    Antena 1, post la grafica, 1800 lei (salariu de ***).

    Antena 3, sunetist, 1800-2200 (salariu mai prost decat un sofer distribuitor)

    B1 tv , operator MCR, 2200 lei (salariu numai bun sa te...pe el), ture de 22h.

    Asa ca dragii mei,..sariti ca e treaba...buna. VOI STRICATI PIATA!
  • portocaliul portocaliul
    Smecheri astia de la Clever/Look, au reusit sa-i mai pacaleasca si pe Orange sa le plateasca contractul in continuare pentru niste clone canale TV inutile
  • Leo Leo
    Articolul este despre esecul tv (orange) si comenturile sunt despre pro...cat de tare....!
  • An An
    Cris...filme de Craciun vara... Cine crede ca va da asa ceva...poate pe Pro Cinema dimineata... Dar nu in prime time....
  • 720x576 720x576
    @circo

    Se practica in UK, unde o buna parte din prezentatori vor fi prezenti pe diferite posturi. ITV, Amazon Prime, BBC sau Channel 4 - depinzand cine are drepturile cumparate. Ei isi vand serviciile, impreuna cu o casa de productie.
  • Cris Cris
    De Paște,se va da filmul SINGUR ACASA,1,2.3etc.
  • Cama Cama
    Am incercat sa ma uit si eu aseara, spun am incercat, deoarece se tot intrerupea din 10 in 10 secunde ecranul se facea negru, apoi revenea. Asa a fost toata ziua de ieri, azi merge ok. Poate cu noua denumire mai fac si ei ceva ca au o singura emisiune in zilele fara meciuri si ma rog nici meciuri nu prea au. E nevoie de o emisiune de dimineata cum e la Digi, de mai multe emisiuni si in cursul zilei.
  • A1 A1
    Adi, ăștia nu sunt și nu vor fi o concurență serioasă pentru Digi(Sport) !
  • Adi Adi
    Era nevoie de o concurență serioasă pentru Digi. Așa e bine, corect pentru piață. Vodafone rămâne pe dinafară. Look sport pare o televiziune din anii 90.
  • circo circo
    e exact aceeasi echipa precum la Look Sport. Nu cred ca mai exista undeva pe planeta posturi care sa dea acelasi lucru, cu aceiasi oameni, dar care sa aiba nume diferite.
  • CH+ CH+
    Nu se știe momentan. Vom vedea din aprilie înainte de Paște.
  • Vlad Prajinariu Vlad Prajinariu
    Știe cineva ce filme vor da cei de la PRO TV de Paște?

Trimite un comentariu

sus