Skip to main content

Şapte televiziuni din portofoliul Warner Bros. Discovery, printre care şi Eurosport, disponibile pe reţelele Orange

 
Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Grupul Orange România şi Warner Bros. Discovery şi-au extins parteneriatul pe plan local. Mai multe posturi din portofoliul TV Warner Bros. Discovery sunt disponibile, din 20 decembrie, abonaţilor Orange România şi Orange Romania Communications.

Publicitate

În cadrul noului parteneriat, pe lângă posturile de televiziune HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax, Cinemax 2, Warner TV, CNN, Cartoon Network şi Cartoonito vor fi disponibile şi posturile Eurosport, Eurosport 2, Discovery Channel, Investigation Discovery (ID), HGTV, TLC şi Animal Planet.

Noile canale vor fi disponibile treptat clienţilor Orange România şi Orange Romania Communications care au un abonament TV de la Orange, în funcţie de oferta lor TV. anunţă compania.

Antoine Drevon, Chief Marketing Officer, Orange România:

„Suntem extrem încântaţi să putem oferi clienţilor Orange, care au un abonament TV, acces la portofoliul numeros de televiziuni oferit de Warner Bros. Discovery.

Acesta aduce clienţilor noştri o gamă mai bogată de emisiuni TV, documentare, precum şi acces la cele mai aşteptate competiţii sportive. Extinderea acestui parteneriat strategic contribuie la obiectivul nostru de a aduce în casele românilor cel mai bun şi cel mai variat conţinut TV pentru întreaga familie.”

Alexandru Silanovici, Distribution & Business Development Director România şi Ungaria la Warner Bros. Discovery

„Orange este unul dintre cei mai importanţi parteneri pe care îi avem în România şi ne bucurăm că abonaţii Orange vor avea acces la televiziunile din portofoliul Warner Bros. Discovery pe care îl operăm în România.

2024 va aduce conţinut nou la toate posturile noastre şi menţionez în special competiţiile live transmise de Eurosport, dar mai ales Jocurile Olimpice Paris 2024, pentru care suntem deţinătorii drepturilor de difuzare.

Cele 16 posturi TV din portofoliul nostru, pe care abonaţii Orange le vor putea urmări, aduc conţinut incredibil de variat: de la filme şi seriale, emisiuni lifestyle şi reality, home & deco, la documentare şi desene animate de neratat.”
 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus