Skip to main content

The NEW este agenţia de comunicare pentru Perla Harghitei

 
Sursa foto: Pexels
Sursa foto: Pexels

Agenţia de comunicare integrată The NEW preia comunicarea pentru brandul de apă minerală Perla Harghitei.

Publicitate

În urma unui proces de selecţie care a presupus crearea unei poziţionări de brand, a strategiei de comunicare şi a unei campanii de comunicare integrată, agenţia The NEW a fost desemnată câştigătoare, urmând să implementeze propunerile până la finalul anului 2023.

Oana Nedelea - Strategy Director The New

„Mă bucur foarte mult că am reuşit să punem bazele încă unui parteneriat puternic plecând de la valori comune şi o înţelegere corectă a rolului comunicării şi a construcţiei de brand.

Gabriela şi întreaga echipa Perla Harghitei ne-au oferit oportunitatea de a căuta rezolvarea strategică a unei probleme destul de dificile şi anume revigorarea brandului Perla Harghitei, un produs cu calităţi unice bine-cunoscute într-o categorie extrem de competitivă, cu jucători stabili şi istoric de comunicare (...).”

Gabriela Ionescu, Marketing Director:

„Întâlnirea cu noii colegi de la The New a fost o frumoasă descoperire! Am cunoscut oameni buni şi inspiraţi, care văd potenţialul în produsul şi brandul nostru, care au îmbrăţişat cu pasiune provocarea propusă şi dorinţa noastră de a pune consumatorul pe primul plan, ajungând la acesta prin emoţie şi onestitate.

Cu această combinaţie am rezonat şi am ştiut că ne-am extins echipa de la prima întâlnire. Sunt absolut sigură că noua platformă de comunicare va avea un ecou puternic în rândul consumatorilor şi va duce mai departe spiritul efervescent Perla Harghitei.”

Claudiu Dobriţă, Creative Partner The NEW:

„The NEW e o agenţie de creative strategy în sensul că oferim un produs integrat în care creaţia şi strategia sunt inseparabile de la brief până la execuţie.

De aceea punem mereu în centru the big idea, care este tocmai rezultatul acestei simbioze. Faptul că echipa Perla Harghitei a ales varianta The NEW ca fiind cea câştigătoare nu ne surprinde, însă ne onorează şi ne obligă.”

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus