Skip to main content

Filmul „Titanic” poate fi văzut pe platforma Disney+ în varianta 4K. De când e disponibil?

 
Filmul „Titanic” poate fi văzut pe platforma Disney+ în varianta 4K. De când e disponibil?

Cunoscuta producţie „Titanic” cu actorii Leonardo DiCaprio şi Kate Winslet poate fi urmărită în varianta 4K pe Disney+. Regizată de James Cameron în 1997, filmul este disponibil de astăzi, 2 februarie pe platforma de filme şi seriale Disney+.

Publicitate

Filmul prezintă o poveste de dragoste plină de acţiune, ce se desfăşoară în contextul călătoriei inaugurale a celei mai mari nave aflate în funcţiune la acel moment. În rolurile principale sunt cunoscuţii actori Leonardo DiCaprio (Jack) şi Kate Winslet (Rose).

Totodată, cei pasionaţi de această poveste pot viziona documentarul National Geographic „Titanic dupa 20 de ani cu James Cameron” (2017) disponibil pe Disney+, în care regizorul analizează deciziile cheie pe care le-a luat în crearea emblematicului Titanic.

Titanic, 11 premii Oscar

Filmul a câştigat un număr de 11 premii Oscar, printre care: Cel mai bun film, Cel mai bun regizor, Cea mai bună cinematografie, Cel mai bun montaj, Cea mai bună regie artistică şi scenografie, Cel mai bun design vestimentar, Cea mai bună coloană sonoră originală dramatică, Cel mai bun cântec original, Cel mai bun sunet, Cel mai bun montaj al efectelor sonore şi Cele mai bune efecte vizuale. 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus