Skip to main content

Fostul director de programe de la Europa FM intră în PR. "Nu voi ieşi din presă" - Toader Păun

 
Jurnalistul Toader Păun, cel mai nou membru al agenţiei Zaga Brand. Foto: Ana Dumitru
Jurnalistul Toader Păun, cel mai nou membru al agenţiei Zaga Brand. Foto: Ana Dumitru
Toader Păun, fost director de programe la Europa FM, intră în PR, în echipa agenţiei Zaga Brand, însă nu iese complet din presă, după cum a declarat pentru Paginademedia.ro.
Publicitate
 
După 17 ani de radio la Europa FM, jurnalistul, care era unul din cei mai vechi oameni ai postului, şi-a dat demisia în luna februarie. 
 

"De la Europa FM am decis că e momentul să iau o pauză după ce am văzut că viziunea privind organizarea radioului  nu mai era compatibilă cu un mediu de lucru creativ, care să ajute staţia să-şi păstreze poziţia de lider.

A fost o despărţire destul de dificilă pentru mine, dar asumată şi am făcut acest pas după ce m-am asigurat că am făcut tot ceea ce a depins de mine pentru ca radioul, dar mai ales oamenii săi, să fie bine.
 
Mă bucur că acum am mai mult timp şi pot să mă dedic unor noi proiecte. Am redescoperit mersul pe jos şi lucrurile simple", a spus Toader Păun despre plecarea din Europa FM, pentru Paginademedia.ro.
 
Acum, acesta a intrat în echipa Zaga Brand, unde va prelua planurile de dezvoltare şi extindere ale agenţiei, având rolul de a coordona comunicarea pentru clienţii agenţiei.

Iar unul dintre proiectele de pe agenda lui Teddy, cum îi spun apropiaţii, este pregătirea noului sezon al podcastului cultural Cronicari Digitali.

Toader Păun, Director de Dezvoltare şi Comunicare Zaga Brand:

“Am primit provocarea de a intra în echipa Zaga Brand imediat cum a devenit publică intenţia de a mă retrage de la Europa FM. Am simţit pasiunea care alimentează Zaga, ambiţia de a face cele mai bune proiecte şi de a avea o echipă unită de valori cu care mă identific şi eu.

Am acceptat pe loc misiunea de a fi alături de aceşti oameni de milioane în ceea ce, pentru mine, devine o nouă călătorie profesională.

Efervescenţa creativă, implicare echipei şi provocările cărora mereu li se răspunde cu zâmbetul pe chip fac din această agenţie un partener de încredere cu care orice client se poate simţi înţeles şi mai ales susţinut”.

Silvia Teodorescu, managing partner Zaga:

„Expertiza lui Toader Păun în digital şi online communication este un asset important pentru clienţii şi proiectele oricărei agenţii de comunicare din piaţă, suntem încântaţi că Teddy a ales să fie parte din Zaga. Ştim că la chimia dintre noi a contribuit inclusiv împărtăşirea aceloraşi valori”.

Nu exclude o revenire în radio

Jurnalistul Toader Păun, care are peste 20 de ani experienţă în radio, şi-a dat demisia de la Europa Fm în februarie, într-o perioadă în care şi alţi trei directori ai radioului au părăsit postul, după cum a relatat Paginademedia.ro.Şi le amintim aici pe Alice Iacobescu (director de ştiri), Ana Aneculăesei (director de vânzări) şi Andrada Burdalescu (director general).

Este licenţiat al Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi, înainte de Europa FM, a mai lucrat la Radio România Actualităţi şi la RFI. În media a lucrat pentru publicaţiile Ora, România Liberă, dar şi pentru TVR.

După demisia din Europa FM, concurenţa l-a căutat pe Toader Păun, însă deocamdată acesta nu a semnat niciun contract. Totuşi, jurnalistul nu exclude revenirea sa în radio. "Este o pasiune foarte greu de ascuns sub plapumă", a spus el, pentru Paginademedia.ro.

Pentru moment, acesta colaborează cu publicaţia Veridica.ro pe partea de strategie de social media şi comunicare digitală.

Dar unde mai scrie? "Momentan doar pe blogul meu, www.demilioane.ro, un site dedicat oamenilor şi experienţelor de milioane", a completat el.

Citeşte şi: EXCLUSIV. Patru directori, patru demisii de la Europa FM. Printre ei Alice Iacobescu şi Toader Păun

Citeşte şi: Mutare la vârful Europa FM. Postul rămâne fără directorul Andrada Burdalescu. Vine un reprezentant al acţionarului ceh

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Valentin Valentin
    Dar noul director de programe Europa FM cine e? Aveti aceasta informatie?

Trimite un comentariu

sus