Skip to main content

EXCLUSIV. Patru directori, patru demisii de la Europa FM. Printre ei Alice Iacobescu şi Toader Păun

 
EXCLUSIV. Patru directori, patru demisii de la Europa FM. Printre ei Alice Iacobescu şi Toader Păun

EXCLUSIV Paginademedia.ro. Plecări de la vârful postului de radio Europa FM. Nu mai puţin de patru dintre directorii de departamente pleacă de la reţeaua FM.

Publicitate

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, directorul de programe Toader Păun, unul dintre cei mai vechi oameni din echipă, şi-a depus demisia.

Toader Păun a lucrat la Europa FM încă de când era student. Se întâmpla în urmă cu 17 ani. Înainte, fusese la RFI. 

De-a lungul timpului, până la poziţia de director de programe s-a ocupat de diverse emisiuni şi apoi a coordonat departamentul online.

A fost numit director de programe în toamna anului trecut.

A demisionat de la Europa FM şi Alice Iacobescu, directorul de ştiri al postului de radio, cea care coordona redacţia pe partea informativă.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Alice Iacobescu pleacă în urma unor neînţelegeri cu noul management legate de resursele necesare funcţionării unei echipe de ştiri la un nivel ridicat şi performant.

Alice Iacobescu a venit la Europa FM ca director de ştiri în toamna lui 2019, la scurt timp după ce a plecat de la Digi 24.

Europa FM a rămas şi fără Ana Aneculăesei, directorul de vânzări, dar şi fără Claudia Pascu, manager de reţea.

Schimbările de la vârful Europa FM vin doar la câteva luni de la plecarea directorului companiei, Andrada Burdălescu.

În luna decembrie, Andrada Burdălescu, cea care a condus Europa FM timp de aproape 20 de ani, a părăsit, oficial postul de radio.

În locul Andradei Burdălescu a fost numită Zuzana Haskova, un reprezentant al acţionariatului ceh.

Reamintim că, în 2018, Europa FM a trecut la Czech Media Invest, deţinut de Daniel Křetínský. Grupul Lagardere, care deţinea Europa FM, a vândut operaţiunile radio din mai multe ţări, inclusiv România.


Citeşte şi: Europa FM şi Virgin Radio, nou proprietar. Cine a cumpărat posturile Lagardere


Citeşte şi: Mutare la vârful Europa FM. Postul rămâne fără directorul Andrada Burdalescu. Vine un reprezentant al acţionarului ceh


Citeşte şi: Alice Iacobescu, de la Digi24, la Europa FM


Citeşte şi: SCHIMBARE. Toader Păun, noul director de programe al Europa FM. A fost numit şi un nou şef la marketing. Vine de la ZU
 


Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Elena C Elena C
    A fost trimisa la plimbare cea mai *** sefa a tuturor timpurilor si odata cu ea, toti aplaudacii ei. Bravo, radioul romanesc va suna mai bine acum.
  • Marioara Marioara
    Dupa ce si-a pus toti prietenii in functii, acum pleaca la gramada. :) Curiosi de ancheta politiei vom fi cu totii. E pe vine, asa se aude.
  • AlexD AlexD
    Partea buna cu internetul este ca din comentarii iti dai seama cat de multi specialisti in orice are Romania. Cat de simplu este sa te iei aiurea de niste oameni, doar pentru ca ai invatat sa folosesti tastatura si mai ales cat de simplu este sa faci radio in Romania.
  • Cristiiii Cristiiii
    @Lewy Director de programe era Marius Furdui, iar director muzical era George Zafiu, ambii foarte bine pregatiti. Dar na, se mai schimba lucrurile mai ales cele bune.
  • Negruțu Negruțu
    @Lewy, era George Zafiu (care acum realizează Deșteptarea) la unii dintre directori, nu mai țiu minte.
  • Dann Dann
    Acest Teddy Paun (Toader ce are, nu e numele sau?) este genul care debiteaza doar platitudini (a repeta la infinit ca 'asculti Clubul de seara' sau 'multumesc pentru stiri, Ada' sau alte *** de acest fel nu inseamna sa fii om de radio). Chiar nu-mi amintesc sa fi auzit pe altul spunind atitea nimicuri pe post, indiferent care ar fi acesta.
    Voce slaba (pentru un radio cu formatul Europa FM), un discurs plat, banal, chiar plictisitor, cam asta e omul nostru...
    Cred ca faptul ca a ajuns sa vorbeasca la radio e marea realizare a vietii lui. As fi curios cine l-a 'recomandat'.
    Vrei sa auzi o voce care este fix ce trebuie, pentru Europa FM, macar ca timbru? Asculta-l pe Radu Constantinescu.
    Anyway, Teddy e doar o gluma. O spun ca ascultator, dar si ca om cu experienta in mass media.
  • Adi Adi
    Mie imi miroase a PSD. Sper sa ma înșel. Europa FM este o oază de civilizație și curaj în presa din România. O raritate, din păcate.
  • Lewy Lewy
    Prea multa politica la Europa fm, si aceasi piese care se repeta zilnic. Nu stiu cine era directorul muzical sau directorul de programe prin 2001-2005 dar atunci era un radio adevarat de muzica aleasa. Avea si audienta muuult mai mare, si realizatori (DJ-uri) mai putine.
  • Mihnea Mihnea
    Se vede ca actionariatul nou doreste sa duca pe apa sambetei un adevarat brand de radio. E pacat ca noul trust care se ocupa de Europa FM a scos stirile de noapte si asta de vreo 2 ani de zile. E drept ca nu mai e ca acum 10 ani cand au avut stiri 24/24 inclusiv de Craciun, Revelion si Paste, dar cineva TREBUIE sa-si asume.
    @Mirela Giogioban Mihai Dinu e cam singurul nou venit in echipa bun la radio, aducand muzica mai altfel fata de cei din breasla veche.
    Si mie mi-e dor de Moise, stia politica si economie mai multa decat stiu eu (asta ca o paranteza). Noul realizator de la Romania In Direct are un mod prea pueril pentru o emisiune de dezbatere cu ascultatorii. E mai bun pe matinal.
  • Gica Franaru Gica Franaru
    O gramada de troli ascunsi in fata unor ecrane isi dau cu parerea aiurea despre posturile de radio sau tv.
  • Livia Pila Livia Pila
    @Negrutu Cristache a amăgit pe toată lumea. Nu și-a dat nici o demisie din TVR. Nu i s-a mai prelungit contractul. Ar fi cum nu se poate mai bine sa elibereze locul din TVR și drăgălașa de Doina Gradea. Sunt posturi vacante la STB. Și pentru cei doi, și pentru Compromisa Livia Șerban Iancu.
  • Eugen B. Eugen B.
    Ziua se repeta aceași muzică plictisitoare, se organizează concursuri care obligă ascultătorii să stea tot timpul pe recepție...elemente destul de anormale și enervante!!!
    Știrile și dezbaterile politice sunt echilibrate și interesante, dar lipsește combativitatea lui Moise Guran.
  • Mirela Giogioban Mirela Giogioban
    Rămânem cu Striblea care zice "FOARTE INTERESANTĂ OPINIE!" la orice debitație elucubrează ascultătorii de la Românela În Direct.
    Și Micăiță Dinu probabil migrat pă director dă programe, că a mai dus la faliment Total și Gherla.
  • Negruțu Negruțu
    @cristina, de Radio România Actualități ce zici?
  • Negruțu Negruțu
    @Livia Pila, poate vine Doina Gradea ca director de programe la Europa FM dacă va pleca de la TVR, pentru ca Ionuț Cristache să poate vină la Europa FM pentru a realiza o emisiune între orele 21 și 24 după ce a plecat și el de la TVR.

Trimite un comentariu

sus