Skip to main content

VIDEO. Pavel Bartoş şi-a lansat trailerul pentru noul film Ramon. Şi Andreea Esca are un rol

 
VIDEO. Pavel Bartoş şi-a lansat trailerul pentru noul film Ramon. Şi Andreea Esca are un rol

VIDEO. Actorul Pavel Bartoş şi-a lansat trailerul pentru noul film. Este vorba despre o comedie romantică, iar numele producţiei produs de Pavel Bartoş se numeşte Ramon. Lansarea teaser-ului a avut loc la Muzeul Fotbalului din Bucureşti, inaugurat săptămâna trecută. Premiera va fi pe data de 3 februarie 2023.

Publicitate

Filmul Ramon, în regia lui Jesus del Cerro şi scris de Anghel Damian, este primul lung metraj pe care Pavel Bartoş îl produce.

Din distribuţia filmului fac parte Elvira Deatcu, Andreea Esca, Smiley, Bogdan Farcaş, Iulian Postelnicu, Andreea Vasile.

Pavel Bartoş producător şi actor principal:

„Este vorba despre un om bun, foarte bun, pus în diverse situaţii. E luat prin surprindere pentru că nu ştie cum să reacţioneze şi atunci situaţiile sunt haioase, pot fi dramatice, dar oricum râzi cu lacrimi. Nu e uşor să faci un film, dar e plăcut când rezultatul e pe măsură.”

Pavel Bartoş s-a gândit la acest film în urmă cu 5 ani, iar filmările au durat  21 de zile. Invitaţii au fost primiţi în grupuri de câte 15 persoane în sala în care a fost proiectat traierul filmului.

Jessus Del Cerro, regizor:

"Noi avem nevoie de comedie, avem nevoie să fim mai fericiţi. În comedie dacă oamenii nu râd şi nu-s mai fericiţi, nu merge."

La evenimentul de lansare a trailerului Ramon au fost actorii Marian Olteanu (Clanul), Diana Sar, Bogdan Ciudoiu şi Andrei Lăcătuş zis şi Shurubel (prezentatorii emisiunii Vorbeşte lumea), Andi Moisescu.

VIDEO. Trailerul filmului Ramon, cu Pavel Bartoş

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sabina Sabina
    Batem Palma din 12 decembrie la PRO TV .De luni până vineri de la ora 18.00
  • mircica mircica
    Hai, Petrisor, cu sintezele lunare!!! Sa se rada si aici un pic de audienta Euronews Romania.
  • Andrei Andrei
    Logic. În tara asta orice prompterista se crede actrita
  • R R
    Dati un top cu cele mai urmarite programe de 1 decembrie,cum ati dat în fiecare an,v-ati dus rau la vale

Trimite un comentariu

sus