Skip to main content

Nou training destinat jurnaliştilor pentru înţelegerea fenomenului ştirilor false, predat de un expert. Când va avea loc

 
Nou training destinat jurnaliştilor pentru înţelegerea fenomenului ştirilor false, predat de un expert. Când va avea loc

Un nou training destinat jurnaliştilor pentru înţelegerea fenomenului ştirilor false va avea loc online joi, 17 noiembrie, în intervalul 18.00 - 20.00.

Publicitate

Denumit „Fake news şi dezinformare online”, trainingul organizat de Tudor Communication va fi predat de un expert în fenomenul fake news, profesorul Bogdan Oprea, care este autorul cărţii „Fake news şi dezinformare online – recunoaşte şi verifică”, publicată în 2021 la Polirom.

Anterior, în luna ianuarie 2021, Bogdan Oprea îşi obţinea titlul de doctor în cadrul Universităţii din Bucureşti cu o lucrare care trata subiectul dezinformării şi manipulării online în reţelele de socializare în campaniile pentru alegerile prezidenţiale din România, potrivit site-ului Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării.

Cei interesaţi să participe pot trimite un mail la adresa [email protected].

Autor: Alexandru Aruşilor alexandru.arusilorpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus