Skip to main content

Turcescu, autoironie în direct: „Domnule general, permiteţi-mi să raportez! M-am gândit aşa, în calitatea mea de fost colonel"

 
Turcescu, autoironie în direct: „Domnule general, permiteţi-mi să raportez! M-am gândit aşa, în calitatea mea de fost colonel"

Robert Turcescu s-a autoironizat aseară în emisiunea „Sub semnul întrebării” pe care o moderează la B1 TV, afirmând că s-a gândit, „aşa, în calitatea sa de fost colonel”, să-i dea raportul şi să-i explice el în fiecare seară premierului Nicolae Ciucă „cam cum arată România”, „că alţii nu îi spun”.

Publicitate

„Raportul” lui Turcescu a fost ulterior ironizat subtil şi de către invitatul din studio, fostul premier Victor Ponta, care l-a complimentat că e „în formă”, „ca în vremurile bune”.

„M-am gândit aşa, în calitatea mea de fost colonel, să dau raportul [...] în fiecare seară către domnul general Ciucă, ca să îi explic eu domnului Ciucă, că alţii nu îi spun, cam cum arată România, din punctul meu (de vedere). Eu stau, citesc şi fac un raport din ăsta de seară”, a explicat fostul jurnalist, colonel şi parlamentar PMP, Robert Turcescu, ulterior livrării „raportului de seară”.

Ce i-a „raportat” Turcescu premierului Ciucă

„Raport de seară. Domnule general, permiteţi să raportez. Sub înţeleapta dumneavoastră conducere, România se duce dracului, iar PNL, să mă scuzaţi, dar a cam devenit ciuca bătăilor de joc ale PSD”, şi-a început Turcescu discursul, înainte să enumere problemele premierului „cu vorbitul”, cu înţelegerea economiei, sau cu asemănările sale cu fostul premier şi preşedinte al PNL, Florin Cîţu, pe care „l-au lăsat singur de ziua lui de naştere”, a mai spus Turcescu.

„Eu acuma nu ştiu când e ziua dumneavoastră de naştere, domnule general, dar am aşa sentimentul că vă lasă colegii în offside tot mai des. [...] Domnule general, permiteţi să raportez: Mai e şi problema plagiatului”, a mai continuat Turcescu, care „se teme” că Ciucă începe să aibă „un profil de victimă a frontului politic”.

Reamintim că Robert Turcescu a revenit în 2022 în media, ca realizator la EVZ şi B1TV, după cum a relatat în trecut Paginademedia.ro, după ce, în 2020 a ratat un nou mandat de parlamentar din partea Partidului Mişcarea Populară (PMP).

Cine este Robert Turcescu

Fost jurnalist şi realizator al emisiunii radio „România în direct” şi al talk-show-ului 100%, Turcescu s-a deconspirat în 2014 ca locotenent colonel sub acoperire în cadrul Armatei (mai multe detalii aici).

Ulterior auto-denunţului, fostul colonel a lucrat pentru o perioadă la EVZ (în 2015), iar apoi, în cadrul alegerilor locale din 2016, a candidat la Primăria Bucureşti din partea PMP. În perioada 2016-2020, a fost deputat PMP de Constanţa.


Citeşte şi:

Citeşte şi alte materiale despre Robert Turcescu publicate de Paginademedia.ro:


Despre revenirea la televiziune: EXCLUSIV Paginademedia. Robert Turcescu se întoarce în televiziune, ca realizator. Ce va face şi la ce post?


Despre întoarcerea la presă: Ce revenire! Robert Turcescu, ziaristul care s-a deconspirat în direct, înapoi în presă. La EVZ


Despre momentul în care s-a deconspirat în direct: ŞOC ÎN LUMEA MEDIA. “Am fost locotenent colonel sub acoperire”. Robert Turcescu, mărturisire în direct la B 1: “Documentele sunt reale. De mâine nu mai fac emisiunea”


Primele reacţii după deconspirarea în direct: Robert Turcescu la RTV, primele declaraţii după deconspirare: Explicaţiile pe care trebuie să le dau le voi da în faţa unui judecător

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gorov Gorov
    Postacii plâng ca nu prinde celebru ha

    Pai nici Adelinara nu prinde postacule. Ha ha ha !
    Si vad ca nici Bucatareala. Doar 5 rating ? Sub Visuri si Fierbinti.
  • Mile Mile
    Postacii plâng ca nu prinde celebru ha
  • un privitor un privitor
    @Dragos - spune cu subiect si predicat care este legatura aur cu rusia. Hai, curaj. In orice tara din lumea asta exista si cate un partid nationalist. Tu ai votat un om din convingere pentru ca ai ochelari de cal. Si te mandresti cu acesti ochelari si dai vina pe ei. O sa mai treaca ani pana vei renunta la ochelari. Si atunci vei primi lumea cu alti ochi.
  • Adi Adi
    L-a angajat cineva pe Turcescu?
  • margo margo
    turcescu e un nimeni, care a profitat la maximum de situatiile in care s-a aflat. a fost sub acoperire in armata, doar in acte, el nu a spionat nimic, sa fie clar. totul a fost o prostie de-a lui oprescu, pe atunci ministrul apararii, ca sa isi fidelizeze o parte a presei. turcescu a acceptat si a profitat la maximum: a primit gratis o vila in bucuresti din casele construite pentru cadrele militare. turcescu locuieste si azi tot acolo.
  • S S
    @Regiuscu pe mine ma afecteaza audientele putin spre deloc.Poate sa fie oricine lider,sa se dea audientele si minut cu minut pe orice target
  • R R
    La articolul cu audientele Visuri la cheie este greseala ,ati scris publicul comercial 21-54 urban iar în tabel apare 18-54 urban, corectati și cifrele în cazul 18-54 urban cifrele sunt mai mari ,nu induceti lumea în eroare.
  • R R
    Dati si audientele noului sezon las fierbinti, 8în articolul cu audientele Visuri la cheie ati sris la comercial 21-54 urban iar în tabel apare 18-54 urban ,cifrele sunt de la 21-54 nu de la 18-54 ,ar fi fost mai mari . Schimbati publicul comercial zilnic dupa cum vreti voi ,e haos.
  • Dragos Dragos
    B.A.M., din nou vorbesti ca sa te afli in treaba. Daca de exemplu am votat un om din convingere, nu am voie sa-mi schimb parerea despre el? Cam asa si cu Turcescu. Pana la faza cu deconspirarea mi s-a parut un jurnalist bun. Ei bine, m-am inselat si nu mi-e jena sa recunosc. N-ar fi nici primul si nici ultimul care face asta. Cat despre politicieni, obisnuiesc sa votez raul care mi se pare mie ca fiind cel mai mic, ca pana acum niciunul nu m-a convins ca o sa faca treaba si ca o sa se si tina de cuvant. In continuare o sa votez (probabil tot raul cel mai mic) tocmai pentru a nu da putere unui partid extremist, asa cum e AUR [doar orbii si.... (ma autocenzurez) nu vad legatura cu Rusia). Pentru stiinta ta, nu exista la noi si poate nicaieri in lumea asta televiziuni, mai ales cele de stiri (unii mai pe fata, altii mai discret) care sa nu aiba legatura cu politicienii, sa nu fie de-o parte sau alta (putere sau opozitie). Oare de ce au ajuns televiziunile de stiri atat de puternice din punct de vedere financiar (da, chiar si ultima televiziune, Aleph)? Da, Aleph are cam 2000 de telespectatori pe zi, conform sondajelor si totusi n-a murit, n-a dat faliment. Asa ca nu ma mai lua cu Digi ca a facut lobby pt PNL si USR. Toate au facut asta pentru un partid sau altul.
  • Regiuscu Regiuscu
    ai inviat?Imi place ca tu comentezi de postacii antenei,pe buna dreptate,dar iti dai arama pe fata ca esti din "barca" cealalta
    In ritmul asta din cauza voastra nu se va putea comenta nicaieri,de asta se si opresc comentariile la greu.Ma mir cum de a abandonat Mile misiunea,poate a fost banat de catre cei de pe site ori si-a schimbat numele

    Probleme postacule ? Normal ca aparem acum, doar e Pro TV lider. Cand Antenuta Zero a fost peste Sunt celebru, unde ai fost bagat ? In barlog ? Atunci cand Bucatareala era peste Sunt celebru ai vazut cati postai au aparut sa laude Antenuta ? Acum unde sunt antenistii ? In barlog ?
  • S S
    @Zerovel ai inviat?Imi place ca tu comentezi de postacii antenei,pe buna dreptate,dar iti dai arama pe fata ca esti din "barca" cealalta
    In ritmul asta din cauza voastra nu se va putea comenta nicaieri,de asta se si opresc comentariile la greu.Ma mir cum de a abandonat Mile misiunea,poate a fost banat de catre cei de pe site ori si-a schimbat numele
  • B.A.M B.A.M
    Mi-ar fi plăcut ca aceiași useri să facă aceleași comentarii și în perioada 2016-2019, când, pentru posturi ca Realitatea TV și Digi 24, lobby făcut pentru PNL și USR a contat mai mult decât însuși conceptul de jurnalism. Mă rog...
    Fiecare cu cel doare:
    -Eu cu demagogia existentă în trecut și prezent
    -Alții cu demagogia din viitor (Dragoș, Lucia, Livia Pilă, etc)
    Baftă! De abia aștept ca viitorul să devină trecut... Și eventual să asist la o nouă rundă de (re)NEGĂRI ale opiniilor pe model Tudor Chirilă, Lucian Măndruță, Marius Manole, etc
    P.S.
    1)Și despre Mircea Geoană s-a spus că e spion rus. Chiar el dând apă la moară...
    Dar a ajuns la NATO. Inseamnă că fie e un spion rus desăvârșit, fie e o nouă dovadă a FALSITĂTII acuzațiilor de rusofilie răspândite în spațiul public românesc, unde 99,99% s-au dovedit false odată cu trecerea celor 30 de ani de democrație mioritică.
    2) În opinia mea, AUR are legături cu Federatia Rusă, cât are USR cu George Soros. Vă las să trageți singuri concluziile...
  • Lucia Marusievici Iorga Lucia Marusievici Iorga
    Glume fără sare și piper ale Turcitului din gradina AUR
  • Zerovel Zerovel
    Dati audientele de aseara,Chefi la cuțite lider de audiență aseara. Toate cele 4 ediții au fost lider de audiență

    Unde lider de audienta disperatule ? Visuri si Fierbinti au sters pe jos cu Bucatarii Zero.
  • Dragos Dragos
    N-o fi el mare scula Ciuca, dar nici cu Turcitu nu mi-e rusine. Intre timp, a devenit sluga AUR, se pupa pe unde prinde cu toti rusofilii Ciutacu, Diaconescu si cel mai cel dintre ei, George Simion.

Trimite un comentariu

sus