Skip to main content

Ce revenire! Robert Turcescu, ziaristul care s-a deconspirat în direct, înapoi în presă. La EVZ

 
Ce revenire! Robert Turcescu, ziaristul care s-a deconspirat în direct, înapoi în presă. La EVZ
Foto | Inquam Photos - Octav Ganea

Ce revenire! După ce nu a mai prins loc în Parlament, Robert Turcescu se întoarce în presă. Se întâmplă la aproximativ șapte ani de când a recunoscut că a fost ofițer acoperit. 

El va coordona publicația Evenimentul Zilei, potrivit unui material publicat de Capital.ro (publicație din același grup cu EVZ). Va avea și o emisiune video, în cadrul proiectului EVZ TV. 

Publicitate

Cu toate acestea, articolul semnat de Valentin Vioreanu (redactor-șef Capital) nu menționează nimic despre episodul din 2014, când Turcescu (realizator B1 TV la vremea respectivă) a declarat că a fost locotenent colonel sub acoperire.


Vezi știrea de pe Capital, AICI


Deputat în ultimii patru ani. Candidat la Primăria București

Robert Turcescu a intrat în politică la un an și jumătate de la autodenunțul făcut în direct la postul B1. După episodul din 2014, Turcescu a lucrat pentru o perioadă la EVZ (în 2015).

Apoi, la alegerile locale din 2016, a candidat la Primăria București din partea Partidului Mișcarea Populară (PMP). A fost ales vicepreședinte al PMP și a fost desemnat președinte interimar al PMP București. 

Turcescu a fost deputat de Constanța, în legislatura 2016-2020 tot din partea PMP.

Turcescu în presă, pe scurt

Robert Turcescu  a fost realizator al emisiunii radio România în direct și al talk-show-ului 100%. A publicat articole în Dilema și Dilema veche. A fost moderatorul emisiunii politice Sub semnul întrebării, difuzată pe postul B1 TV.

La Evenimentul zilei, a mai lucrat în perioada 1997-2003. 

Citește și:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Să fii omul turnatorului Petrov după ce ai fost al infractoruluilui Vântu, apoi să devii coleg cu turnatorul Coroiu și cu infractorul Andronic, mda, e un destin impecabil pt lt col Robert Nicolae Turcescu. Apropo, nici macar nu e coordonator EvZ, ci un fel de sefulet, alaturi de Mirel Curea, al emisiunilor facute in parteneriat cu Gold FM. Un radio re-nascut mort in care-si face mendrele Cozmin Horea Gușă crezând, ca și ailalți falimentatori de credibilitate, ca mai înseamnă ceva în media, că mai poate păcăli viața.
  • Cum sa mai faci presa cand te-ai dat singur de gol ca ai facut jocurile pentru Base cand erai jurnalist, apoi ai devenit politician si apoi te intorci in presa? Nu mai merge. Bila neagra si Rusinica, domnule afacerist!
  • Ce ofiter a fost asta? inainte de a discuta de ofiterii aia sa-i zburam pe ofiterii partidelor,ei se vad seara de seara la tv
  • Un fel de Marius Tuca. Nu merge sa te intorci. Ai pierdut trenul. Se pare ca Denise Rifai are un succes mare. Nu stiu cifrele pentru ca nu le tin minte, dar toti cunoscutii mei vorbesc despre ea.

Trimite un comentariu