Skip to main content

TVR1, ediţii speciale la emisiunea Garantat 100%, cu actriţa Tora Vasilescu: "Nu am orgoliu. Lupt ani de zile să scot cojile de ceapă ale ego-ului"

 
TVR1, ediţii speciale la emisiunea Garantat 100%, cu actriţa Tora Vasilescu: "Nu am orgoliu. Lupt ani de zile să scot cojile de ceapă ale ego-ului"

Ediţii speciale la TVR. În noul an, emisiunea Garantat 100%, prezentată de Cătălin Ştefănescu, aduce două ediţii speciale cu actriţa Tora Vasilescu. Vor fi 71 de minute dedicate actriţei Tora Vasilescu.

Publicitate

Actriţei i-a plăcut să joace şi în telenovele: "Nu am orgoliu. Lupt ani de zile să scot cojile de ceapă ale ego-ului" , spune Tora Vasilescu.

Prima ediţie va fi difuzată pe 8 ianuarie, de la ora 18.55, iar a doua ediţie, pe 15 ianuarie, tot de la 18.55 (cu redifuzare tot duminică, de la ora 23.30).

Cele 71 de minute cu Tora Vasilescu constituie întregul parcurs al actriţei de la momentul când Tora Vasilescu a îmbrăţişat calea actoriei şi până în prezent, când la 71 de ani, mărturiseşte că ar mai juca în film... 

Tora Vasilescu:

„Oricât ar avea de la mumă, mai trebuie şi experienţă şi foarte multă muncă. Să te expui în faţa aparatului de filmat se învaţă. Să reuşeşti într-o clipă anume şi în condiţii anume, care sunt cu totul altele decât ale scenei, să-ţi expui punctul de vedere asupra unei relaţii umane (pentru că asta e un personaj, nu un punct de vedere) se învaţă. În asta stă, cred, nobleţea profesiei de actor.

Iubesc viata, iubesc natura; nu mă mai interesează atât de mult ce se întâmplă în jurul meu... M-a ajutat în profesie sensibilitatea mea, dar acum se întoarce împotriva mea."

Actriţa povesteşte în emisiune că îşi completa veniturile cu lucrul la maşina de cusut.  În studenţie, Tora Vasilescu prefera să vândă cartela de masă de la cantină pentru a-şi cumpăra pantofi.

Tora Vasilescu a interpretat aproape toate personajele feminine din operele lui Caragiale. Actriţa a interpretat-o ​​​​pe Nina, în filmul Glissando, din anul 1982. A jucat în prima telenovelă românească Numai iubirea (2004), dar şi în alte seriale precum Daria, iubirea mea sau Războiul sexelor.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus