Skip to main content

TVR 1, program de Revelion. Gala „Omul Anului”, cu Iuliana Tudor, program special cu Mirela Zeţa, Dragoş Huluba şi Eda Marcus. Şi Concert Elena Gheorghe

 
TVR 1, program de Revelion. Gala „Omul Anului”, cu Iuliana Tudor, program special cu Mirela Zeţa, Dragoş Huluba şi Eda Marcus. Şi Concert Elena Gheorghe

Televiziunea Română a pregătit pentru noaptea de Revelion Gala „Omul Anului”, concert Elena Gheorghe, un program special cu Mirela Zeţa, Dragoş Huluba şi Eda Marcus, dar şi un program de cântece de petrecere.

Publicitate

Iată care este programul de Revelion de la TVR 1:

Gala „Omul Anului”:

De la 20.30 va începe Gala „Omul Anului 2023”, găzduită de Iuliana Tudor. Vor fi prezente poveştile unor oameni obişnuiţi care s-au remarcat prin acte de curaj sau de proiecte în beneficiul semenilor.

De asemenea, în platoul Televiziunii Române vin: Taylor şi Dida Drăgan, Cornelia şi Lupu Rednic, formaţia Pindu, trupa Voltaj, magicianul Marius Verdini, Marius Mihalache Band, dresorul Robin Simion, Cătălin Crişan, Corul Cantus Mundi, Niculina Stoican şi Ansamblul folcloric Maria Tănase, Elina şi Corul şi Orchestra Armatei Române, Zoli Toth şi Young Beats, Emil Bâzgă Jazz Band, Nicolae Botgros şi Orchestra.

Poveştile oamenilor simpli care au făcut acte de curaj sau de proiecte în beneficiul semenilor şi al planetei, au fost prezentate de 1 Decembrie, la TVR 1. În ultima zi a anului, Iuliana Tudor îi va avea invitaţi pe:

  • Daniel Ciufu - a salvat o tânără de la înec
  • Oana Grigorescu - luptă pentru prevenirea abandonului şcolar
  • Ortrun Rhein – este directoarea unui centru de îngrijiri paleative
  • Vlad Plăcintă - ajută copiii bolnavi şi, cu ajutorul donatorilor, le finanţează toate cheltuielile necesare
  • Ionuţ Stancovici - antrenor care a contribuit la accesibilizarea a cinci lacuri din România pentru persoanele cu dizabilităţi
  • Camelia Săbădean – asistentă care donează sânge în mod constant
  • Marius Stan - pompier care a salvat un băieţel de la moartea prin sufocare
  • Cosmina Ene - a construit, alături de alţi trei colegi, o dronă pe care o folosesc pentru a observa arderile ilegale de deşeuri din Bucureşti
  • Sandu Golcea - profesor cunoscut pentru performanţele obţinute cu elevii olimpici la fizică
  • Oana Ciora - instructor, a participat cu câinele ei, Dino, la acţiunea de căutare a victimelor cutremurelor din Turcia
  • Iosif Cîrstean - recuperează şi relochează construcţii cu arhitectură tradiţională din lemn, care altfel ar fi demolate de proprietari
  • Gabriel Enache - poliţist care, impresionat de o bătrână care a sunat la 112 să spună că moare de frig şi de singurătate în casă, îi poartă de grijă, împreună cu alţi colegi, şi o vizitează aproape zilnic
  • Ancuţa Elena Chivu - salvează şi adăposteşte cai loviţi de maşini sau abandonaţi, cai abuzaţi de proprietari ori răscumpăraţi ca să nu ajungă la abator

Câştigătorul „Omul anului” va fi desemnat pe baza votului publicului (50%) şi al unui juriu (50%) format din cinci personalităţi:

  • Carmen Uscatu, co-fondator al Asociaţiei „Dăruieşte Viaţă”,
  • Adelin Petrişor, jurnalist
  • Adelina Toncean, fondatoarea Asociaţiei Blondie
  • Zoli Toth, artist, unul dintre cei mai cunoscuţi activişti de mediu
  • Ionuţ Sibian, director executiv al Fundaţiei pentru Dezvoltarea Societăţii Civile

 

Revelion cu Eda Marcus, Mirela Zeţa şi Dragoş Huluba, de la 00.20. Vor fi prezentate anecdote şi scenete în premieră.

De la 00.20 va fi prezentat un programu umoristic care va fi susţinut artistic de actori ai Teatrului de Comedie: Mirela Zeţa, Dragoş Huluba, Bogdan Cotleţ, Silviu Debu, Tania Popa şi de prezentatoarea ştirilor sportive Eda Marcus.

De asemenea nu vor lipsi momentele antologice realizate de-a lungul anilor special pentru noaptea de Revelion, cu Toma Caragiu, Amza Pellea, Dem Rădulescu, Draga Olteanu, Puiu Călinescu, Jean Constantin, Marin Moraru, Mitică Popescu, Sebastian Papaiani, Nicu Constantin, Mihai Fotino, Stela Popescu, Alexandru Arşinel, Horaţiu Mălăele.

Mirela Zeţa:

„Le aducem telespectatorilor noştri, ca în fiecare an, bucuria revederii marilor maeştri ai comediei româneşti. De la Amza Pellea până la Toma Caragiu, Stela Popescu şi alţii, pe care vă lăsăm să îi descoperiţi pe parcursul programului nostru.

De asemenea, avem şi câteva momente proaspete care, sperăm noi, vor fi pe placul tuturor. La mulţi ani!”, transmite jovial actorul Dragoş Huluba. „Sperăm să îi bucure şi să îi amuze programul nostru.”

Concert „Armâna mea”, cu Elena Gheorghe

De la ora 02.10 se va difuza concertul „Armâna mea” cu Elena Gheorghe. După spectacolul „Lună Albă” din 2019, artista a adus un nou show de muzică armânească pe scena Sălii Palatului.

Elena Gheorghe:

„Mă bucur că muzica mea uneşte oameni şi că […] români şi aromâni petrec o seară în care cântă şi dansează împreună.

Muzica armânească se bucură de o nouă abordare. Invitaţii sunt şi ei neaşteptati. Conceptul spectacolului păstrează tradiţia, dar vine, evident, şi cu noutăţi. Îmi place ca oamenii să trăiască muzica la show-urile mele, nu doar să o asculte.

Lucrez mereu la fiecare detaliu, de la ţinute la scenografie şi regie, pentru ca experienţa celor din sală să fie una completă şi de neuitat. Îmi place ca la final cei prezenţi să simtă că au fost la un SHOW, nu doar la un concert. Armâna mea e un spectacol care îţi va face sufletul să vibreze, iar ritmul muzicii ne va ridica cu siguranţă la dans.”

„Noaptea asta, nimeni să nu doarmă!” 

La 04.45 va începe programul de cântece de petrecere „Noaptea asta, nimeni să nu doarmă!” Programul valorifică tezaurul muzical românesc, prin celebre melodii din folclorul nostru, dar şi cântece de petrecere contemporane.

Din distribuţie fac parte: Irina Loghin, Floarea Calotă, Gheorghe Turda, Gheorghiţa Nicolae, Maria Loga, Constantin Bahrin, Gheorghe Gheorghe, Cosmin şi Constantin Gaciu, Corina Dragomir, Valentin Grigorescu, Ionuţ Sidău, Sorin Filip, Claudia Torop, Cristina Turcu Preda, Lucica Păltineanu, Nicolae Datcu, Elena şi Vasile Tapotă Lătăreţu, Valeria Arnăutu, Vicenţiu Enache, Ansamblul Artistic Profesionist Doina Gorjului din Tg. Jiu, Grupul folcloric Burnasul din Alexandria.

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus