Skip to main content

O emisiune despre natură, în grila TVR. Din weekend

 
Foto: TVR
Foto: TVR

Televiziunea Publică aduce o nouă emisiune din acest weekend. Este o producţie de tip  magazin de infotainment despre natură.

Publicitate

Emisiunea se numeşte „#secreteleplantelor” şi este prezentată de Dana Deac. Producţia debutează pe 9 octombrie, de la ora 10:30, la TVR 1.

Inivitaţii primei ediţii sunt:

- Lavinia Iliescu, doctorand în ştiinţe horticole - le va explica telespectatorilor cum să-şi cultive propria livadă bio de kiwi.

- Piet Oudolf, peisagist olandez.

- Luminiţa Nicorici (invitată permanentă) va vorbi în fiecare ediţie despre importanţa plantelor perene. 

- Liudmila Self, profesor în Tampa, Florida, le va arăta telespectatorilor ce învaţă copiii din America despre ştiinţele botanice.

- Florin Stoican (invitat permanent), director al geoparcului aspirant UNESCO - Oltenia de sub munte, preşedinte al Asociaţiei Parcul Natural Văcăreşti, va vorbi despre pădurile României şi va arăta în ce constă responsabilitatea noastră faţă de natură.

Dana Deac, despre emisiunea #secreteleplantelor:

„Programul nostru este un magazin de infotainment despre relaţia omului cu natura, este o emisiune care educă publicul într-o manieră modernă, reprezintă o punte spre o civilizaţie care înţelege lumea în care trăieşte şi în care soluţia pentru a convieţui în echilibru cu mediul natural şi social este responsabilizarea fiecăruia.”

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • sorina pinte sorina pinte
    Tocmai am aflat pe surse ca in aceasta emisiune dl. dr. Chiotea Dorin va aparea in rolul unui ficus. Asa cum pe vremuri ni se spunea NICI O MASA FARA PESTE, acum, noua conducere a TVR a introdus sloganul NICI O EMISIUNE FARA CHIOTEA:
  • An An
    Un fel de In Gradina Danei (Constantinescu).... doar ca e vorba de Dana Deac...

Trimite un comentariu

sus