Skip to main content

O emisiune despre natură, în grila TVR. Din weekend

 
Foto: TVR
Foto: TVR

Televiziunea Publică aduce o nouă emisiune din acest weekend. Este o producţie de tip  magazin de infotainment despre natură.

Publicitate

Emisiunea se numeşte „#secreteleplantelor” şi este prezentată de Dana Deac. Producţia debutează pe 9 octombrie, de la ora 10:30, la TVR 1.

Inivitaţii primei ediţii sunt:

- Lavinia Iliescu, doctorand în ştiinţe horticole - le va explica telespectatorilor cum să-şi cultive propria livadă bio de kiwi.

- Piet Oudolf, peisagist olandez.

- Luminiţa Nicorici (invitată permanentă) va vorbi în fiecare ediţie despre importanţa plantelor perene. 

- Liudmila Self, profesor în Tampa, Florida, le va arăta telespectatorilor ce învaţă copiii din America despre ştiinţele botanice.

- Florin Stoican (invitat permanent), director al geoparcului aspirant UNESCO - Oltenia de sub munte, preşedinte al Asociaţiei Parcul Natural Văcăreşti, va vorbi despre pădurile României şi va arăta în ce constă responsabilitatea noastră faţă de natură.

Dana Deac, despre emisiunea #secreteleplantelor:

„Programul nostru este un magazin de infotainment despre relaţia omului cu natura, este o emisiune care educă publicul într-o manieră modernă, reprezintă o punte spre o civilizaţie care înţelege lumea în care trăieşte şi în care soluţia pentru a convieţui în echilibru cu mediul natural şi social este responsabilizarea fiecăruia.”

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Tocmai am aflat pe surse ca in aceasta emisiune dl. dr. Chiotea Dorin va aparea in rolul unui ficus. Asa cum pe vremuri ni se spunea NICI O MASA FARA PESTE, acum, noua conducere a TVR a introdus sloganul NICI O EMISIUNE FARA CHIOTEA:
  • Un fel de In Gradina Danei (Constantinescu).... doar ca e vorba de Dana Deac...

Trimite un comentariu

sus