Skip to main content

Pe TVR. Competiţie între fanii echipelor de fotbal din România. Când începe?

 
Foto: TVR
Foto: TVR
Televiziunea Publică aduce o nouă emisiune din această săptămână. Va fi dedicată suporterilor echipelor de fotbal din România.
Publicitate
 
Producţia se numeşte „Microbist de România” şi va debuta miercuri, 28 aprilie, de la ora 22:00, la TVR 1.
 

În total vor fi 13 episoade difuzate săptămânal. Filmările au avut loc într-un loc exotic - Insulele Maldive.
 
Tudor Furdui, prezentator al Ştirilor Sportive de la TVR, va comenta şi arbitra competiţia. În concurs s-au înscris reprezentanţii următoarelor echipe:  CFR Cluj, FCSB, Dinamo Bucureşti, Universitatea Craiova, FC Botoşani, Rapid Bucureşti, Petrolul Ploieşti, „U' Cluj, Poli Timişoara şi Farul Constanţa.
 
Cei 10 concurenţi vor avea de făcut probe precum: pescuit de peşte-spadă sau de ton galben uriaş, fotbal în apă, dresaj de nuci de cocos, atletism cu labe de snorkeling, curse de crabi, plimbare cu un paddleboard sau chiar înotul printre rechini.
 
Câştigătorul va primi titlul de „suporterul nr. 1 al ţării” şi va câştiga un „citybreak de fotbalist” în care se va întâlni cu fotbalişti cunoscuţi.
 
„Microbist de România este cel mai incitant proiect în care am fost implicat în toată cariera mea de televiziune. Este vorba de un reality-show inedit, care m-a solicitat la maxim. 
 
Nu-i uşor să ţii în mână 10 concurenţi, reprezentanţi ai celor mai iubite galerii de fotbal din ţară, care participă la probe individuale şi de echipă, unele dintre ele în premieră mondială. E o competiţie care trezeşte orgoliul fiecărui suporter, acela de a demonstra că pentru echipa ta favorită merită sa faci orice sacrificiu, atât în apă, cât şi pe uscat”, declară Tudor Furdui.
Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marian Marian
    Am văzut promo-ul. E mult mai tare decît orice a facut ProTV vreodată. Păi dacă pe revelionul ăla trist au dat 50k, pe asta cred ca au dat 500k pe puțin.
  • Fecesebist de mic Fecesebist de mic
    Tudor Furdui dand rosu unui fecesebist.Nici astia nu ne suporta ca si digisport.Daca era unul de la CFR il pupau si in... pana-l albeau.
  • Red Dog Red Dog
    Tudor Furdui n-are nerv, n-are vorbe, n-are charisma. Filmarile au fost, probabil, un chin. Iar de selectie cine a auzit?
  • Livia Pila Livia Pila
    Competitie intre maradonei sa se simta si ei valorosi, emisiune sponsorizata de firme de pariuri sportive responsabile! O emisiune necesara marca TVR! Daca iese banu pentru realizatori, merge orice pe TVR.
  • RzV RzV
    Ideea pare una buna, doar ca fiind pe TVR si neavand vedete in program nu va avea de unde sa atraga audiente.
  • adi adi
    alt *** teverist? dupa nume asa pare.

Trimite un comentariu

sus