Skip to main content

TVR 1, program special pentru Ziua Copilului. Ce a pregătit postul?

 
TVR 1, program special pentru Ziua Copilului. Ce a pregătit postul?

Televiziunea Română a pregătit un program special pentru 1 iunie, de Ziua Copilului. Postul a programat ediţii speciale ale emisiunilor Copiii spun, Care pe care şi Câştigă România.

Publicitate

Ce vom vedea la cele trei emisiuni?

La emisiunea Care pe care, găzduită de Ruxandra Gheorghe Negrea vor fi patru elevi olimpici, care se pregăteşte pentru Evaluarea Naţională.

Briana Negre are 15 ani şi este din Bucureşti, Monica Militaru (14 ani), din Târgu Mureş, Raul Iuşan (15 ani), din Cluj şi Matei Bumbeş (14 ani), tot din Bucureşti. Ei sunt cei patru concurenţi care vin la emisiunea dedicată limbii române.

Ediţia specială Care pe care va fi difuzată joi, de la ora 18.00, la TVR 1.

Ruxandra Gheorghe Negrea:

"Se cunosc de la concursurile şi olimpiadele de Limba Română, dar şi de la alte materii. Patru elevi olimpici, doi ardeleni şi doi bucureşteni, simt emoţia concursurilor de televiziune şi le arată tuturor copiilor şi tinerilor că limba română te face să te simţi acasă."

Show-urile Copiii spun şi Câştigă România, cu Virgil Ianţu, aduc ediţii speciale de 1 iunie. La Copiii spun, de la ora 19.00, Ianţu întreabă copiii ce drepturi au, iar majoritatea spun că au dreptul să se joace.

"Mihail e un copil extrem de cuminte, cu nume de înger, pus de naşul lui. Numele nu reprezintă o garanţie a cuminţeniei, însă. Lui Mihail îi place să danseze ca să facă „muşchiuleţi" şi când cade pe gânduri se simte ca un robot oprit...

La „Detectorul de minciuni" e conectat Paul, care susţine că a văzut o farfurie zburătoare şi că nu îi place la grădiniţă deloc, iar la „Regula de Bun Simţ", Anastasia ne sfătuieşte să ne selectăm prietenii în aşa fel încât să ne putem baza pe ei", anunţă postul de televiziune.

La Câştigă România vor fi alături de Virgil Ianţu, David, Horaţiu şi Marius. Câştigă România va fi programată de la ora 21.00.

"Sunt foarte mulţi elefanţi în Harghita! E o rezervaţie de elefanţi care aleargă în pădurile de foioase de acolo", afirmă cu Ianţu într-o discuţie aprinsă cu unul dintre cei trei concurenţi ai ediţiei.

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus