Skip to main content

Campanie pentru publicitari: hai să revenim la birou!

 
Foto: Pexels
Foto: Pexels

Uniunea Agenţiilor de Publicitate din România (UAPR) îndeamnă angajaţii din industrie să revină la birou din această toamnă.

Publicitate

În acest sens UAPR a lansat o campanie de comunicare din 1 septembrie - „#BacktoOffice #Disconnectto Reconnect”.

Campania a fost dezvoltată pro-bono de agenţia pastel şi rulează pe canalele de social media ale UAPR.

Punctul culminant al campaniei va fi pe 16 septembrie, când se va organiza o petrecere la care sunt invitaţi angajaţii din industria de publicitate - „de la juniori până la top manageri, de la accounţi până la creativi, production, DTP, digital şi admins, dar şi studenţii / masteranzii ce se pregatesc pentru  o carieră în industrie şi sunt interesati să stea la poveşti despre viaţă şi muncă în domeniul publicităţii”, spun cei de la UAPR.

Petrecerea va avea loc în Bucureşti, la „Roaba de Cultură” (Parcul Herăstrău), începând cu ora 16.00.

“Pandemia ne-a arătat că ne putem adapta şi că putem lucra de oriunde. Dar, tot pandemia ne-a ţinut departe de lucrurile pe care noi la pastel le preţuiam, dar mai ales de oamenii cu care ne e drag să lucrăm zi de zi. Când am discutat cu colegii din boadul UAPR despre ideea de a avea o astfel de campanie, am simţit că trebuie să mă implic mai mult.

Aşa că, am povestit echipei şi au fost şi ei incântaţi să semnăm această campanie, care fost una în care ne-am regăsit 100%, iar exemplele sunt toate trăite de noi. ”, a declarat Dana Nae Popa – Managing Director pastel si Membru in Boardul UAPR. 

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • un privitor un privitor
    #astia nu fac nimic fara comanda; hai sa stam acasa, hai sa ne...., hai sa ne intoarcem la birou. O turma!

Trimite un comentariu

sus