Skip to main content

TRANZACŢIE. Proprietarii Kiss şi Rock FM cumpără 22 de canale AXN, Sony şi Viasat din Europa Centrală şi de Est

 
TRANZACŢIE. Proprietarii Kiss şi Rock FM cumpără 22 de canale AXN, Sony şi Viasat din Europa Centrală şi de Est

TRANZACŢIE. Compania-mamă a posturilor Kiss FM şi Rock FM anunţă o achiziţie importantă în Europa Centrală şi de Est. Oficialii Antenna Group, cel mai mare grup media din Grecia, spun că s-a ajuns la o înţelegere cu Sony pentru cumpărarea mai multor televiziuni care stau sub brandurile AXN, Sony şi Viasat. 

Publicitate

De asemenea, în tranzacţie sunt incluse şi serviciile On Demand. În total e vorba de 22 de canale din 12 teritorii. 

În ţara noastră, Antenna Group a intrat în anul 2013, odată cu achiziţionarea de la ProSiebenSat 1 a televiziunii Kiss TV şi a posturilor de radio Kiss FM, Magic FM, Rock FM şi One FM.

Antenna Group a preluat aceste canale - AXN, Sony şi Viasat -  de la Sony Pictures Television. Posturile se văd în 12 ţări: Polonia, Ungaria, Cehia, România, Bulgaria, Slovacia, Croaţia, Serbia, Slovenia, Bosnia şi Herţegovina, Macedonia de Nord şi Muntenegru.

Cele 22 de canale, care includ brandurile AXN şi Viasat, conţin şi programe internaţionale de la studiouri importante, incluzând Sony Pictures Entertainment, CBS, Warner Bros, NBC Universal, Disney şi eOne.

„Pe măsură ce Antenna Group continuă să investească în oportunităţi media la nivel global, regiunea Europei Centrale şi de Est rămâne un focus pentru noi. Am investit în această regiune de peste 20 de ani, cu scopul de a oferi cel mai bun conţinut de divertisment şi ştiri la nivel local.

Această achiziţie este încă un pas în această direcţie, oferind, în acelaşi timp noi, posibilităţi de creştere pe aceste pieţe”, a declarat Theodore Kyriakou, preşedintele Antenna Group.

Adam Theiler, CEO Pay TV Antenna Group BV, spune de asemenea:

„Sunt încântat să urez bun venit echipei Sony Networks din Varşovia, Budapesta şi Bucureşti la Antenna Group. Împreună ne vom concentra eforturile de a oferi divertisment de calitate fanilor care au încredere în AXN şi Viasat şi, prin aceasta, ne vom confirma locul ca partener preferat de conţinut al operatorilor de televiziune cu plată şi al agenţiilor de publicitate care împărtăşesc aspiraţia noastră de a dezvolta televiziunea cu plată pe piaţa din Europa Centrală şi de Est ”, a adăugat 

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus