Skip to main content

Vacanţă pentru matinalul Pro FM. Cine se aude în locul echipei Veve-Coţofană până la finalul verii

 
Călin Olah şi Raluca Cojocaru. Foto: PROFM
Călin Olah şi Raluca Cojocaru. Foto: PROFM

Mădălina Petre (fosta Veveriţă din echipa lui Măruţă) şi Sebastian Coţofană, matinalii obişnuiţi de la PROFM, intră în vacanţă.

Publicitate

În locul lor, emisiunea va fi realizată în finalul lunii iulie şi în august de Raluca Cojocaru şi Călin Olah, anunţă reprezentanţii postului.

Schimbarea se va face din 26 iulie, susţin cei de la PROFM.

De asemenea, PROFM anunţă şi premii pentru ascultători: vacanţe în Egipt sau Turcia şi vouchere pentru articole sportive.

„Vara asta ne bem cafeaua împreună! Promit că va fi una tare bună, fresh, cu un strop consistent de soare, relaxare şi good mood. Adică mixul potrivit cât să alunge invidia care te roade, pentru că tu nu ai plecat încă în vacanţă şi trebuie să suporţi multe story-uri ale prietenilor, din tot felul de ţări exotice.

Îţi ţinem companie bună de la prima oră a zilei şi aducem ON AIR toată veselia din dotare, toate lucrurile cool şi fun cu care ne intersectăm în timpul zilei, tot râsul colorat pe care îl ştii din ultimul an şi, bineînţeles, marea gaşcă de prieteni de pe PROFM, care te umple de energie bună şi cu care abia aşteptăm să stăm la poveşti”, spune Raluca Cojocaru.

„Matinalul lejer, de vară, e ca o dimineaţă la festivalul tău preferat. Când chiar dacă adormi târziu în noapte, după concerte, te trezeşti la prima oră ca să nu ratezi niciun moment de fun!”, a adăugat Călin Olah.

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Pro Fm-ul a ajuns o ruina. Din post de frunte, cu audienta, a fost transformat intr-o chestie sinistra, de prost gust. Pai astia care ies pe post in ziua de azi la ProFm nu ar fi fost buni nici sa le faca pantofii alora vechi. Calinescu, Exarhu, Andrei Ghe, Nicky Stanciu, fratii Vintila, Rupita, Ioanitoaia stirile care erau foarte bune etc, etc.
  • Mie nu mi-e clar... băiatul din imagine nu aude? De ce ține mâna așa? Sau salută?
  • Din ciclul "Cum sa duci ascultatorii cu zaharelul", adica sa-i tii aproape cu premii. Asa se face acum, nu mai dam continut, aruncam 2-3 vorbe goale, dam aceeasi muzica pana la saturatie, dar ii tinem aproape cu concursuri. Unde sunt vremurile cand un post de radio era ascultat pentru continut? Globalizarea asta ne-a luat mintile de tot.

Trimite un comentariu

sus