Skip to main content

VIDEO. Suntem la o Cola distanţă! Prima platformă de brand după cinci ani. Plus un nou logo! Noul slogan al brandului

 
VIDEO. Suntem la o Cola distanţă! Prima platformă de brand după cinci ani. Plus un nou logo! Noul slogan al brandului

VIDEO. De la Always Coca-Cola la Real Magic. Schimbare de slogan de brand pentru Coca-Cola, prima din ultimii cinci ani, perioadă în care Taste the feeling a fost sloganul.

Publicitate

Cola lansează şi un nou spot, cu titlul "La o Coca-Cola distanţă unii de alţii", un nou logo (cu un efect 3d, ca şi cum ar fi pus pe o sticlă), dar şi o platformă online dedicată - Real Magic.

Lansarea spotului video - pe care îl vedeţi mai jos - şi a noului slogan a fost făcută într-o conferinţă internaţională online, la care au participat şi jurnaliştii Paginademedia.ro.

Coca-Cola şi-a schimbat periodic sloganul de brand. La începutul anilor '90, reclamele se învârteau în jurul formulei "Always Coca-Cola", cu o linie melodică specifică (unul dintre cele mai puternice sloganuri ale brandului de-a lungul timpului). Au urmat, printre altele Make It Real sau Open Happiness.

Sloganurile Coca-Cola în ultimii 30 de ani:

1993 - Always Coca-Cola
2000 - Coca-Cola. Enjoy
2001 - Life Tastes Good
2003 - Coca-Cola ... Real
2005 - Make It Real
2006 - The Coke Side of Life
2009 - Open Happiness
2016 - Taste the Feeling
2021 - Real Magic

*Sursa: Site-ul oficial Coca-Cola

VIDEO. Noul spot Coca-Cola “One Coke Away From Each Other” (“La o Coca-Cola distanţă unii de alţii”)

În spotul lansat pe 27 septembrie apar şi trei nume cunoscute din lumea gamingului: DJ Alan Walker, Aerial Powers şi Average Jonas. De noul spot s-a ocupat agenţia de advertising BETC London, împreună cu regizorul Daniel Wolfe şi Mathematic, specialist în producţie gaming şi CGI.

Campania include şi execuţii pentru social media, digital şi OOH. 

Coca-Cola a lansat şi o platformă online dedicată, cu noul slogan - Real Magic.

De ce s-a ales pentru această campanie titlul “One Coke Away From Each Other” (“La o Coca-Cola distanţă unii de alţii”).

Ce semnifică acest mesaj?

Au explicat cei de la Coca-Cola într-o conferinţă online internaţională: „este metafora care ilustrează credinţa în faptul că ceea ce ne uneşte este mai presus decât ce ne separă şi celebrează umanitatea din fiecare dintre noi” şi este „abilitatea brandului Coca-Cola, ca simbol al comuniunii, de a conecta universuri separate până acum, pentru a crea Real Magic.”

Împreună cu platforma „Real Magic” Coca-Cola a schimbat şi puţin logo-ul. Design-ul „Hug” redă „momentele de magie din comunicarea Coca-Cola”.

FOTO. Cum arată noul logo Coca-Cola

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus