Skip to main content

VIDEO. Două jurnaliste - de la Pro TV şi Antena 3 - au fost îmbrâncite la Congresul PNL. Voiau să filmeze la evenimentul partidului

 
Jurnalista Mădălina Mihalache a fost îmbrâncită la Congresul PNL. Foto via G4Media
Jurnalista Mădălina Mihalache a fost îmbrâncită la Congresul PNL. Foto via G4Media

VIDEO. Două jurnaliste, de la Ştirile Pro TV şi de la Antena 3, au fost îmbrâncite la Congresul PNL. Ce au făcut? Doar filmau ce se întâmpla la eveniment şi cum se comportau cele două tabere (Câţu şi Orban) ceea ce i-a deranjat pe anumiţi liberali, scrie G4Media.

Publicitate

Primul caz a fost al Iuliei Gârbacea, reporter Ştirile Pro TV. Ea a acuzat un susţinut al echipei lui Florin Cîţu că i-a smuls telefonul şi a bruscat-o în timp ce filma congresul PNL.

Iulia Gârbacea a postat următorul mesaj pe Facebook:

”Pentru ca suntem in era pitiponcilor, a oamenilor fără creier şi valori, a bărbaţilor care lovesc femei pt ca pot, va prezint specimenul de PNL. Este un domn din echipa câştigătoare deranjat teribil ca filmam intr-o zona in care îşi dorea sa nu fie ochi de jurnalist.

M-a prins de mâna, mi-a luat telefonul, l-a dat de pământ şi m-a făcut sa ma învârt pe călcâie. Nu asta m-a deranjat. Nu e o surpriza pentru nimeni ca trăim printre astfel de oameni.

M-a surprins însă ca Robert SIGHIARTĂU, sg la pnl şi responsabil cu organizarea, a întors spatele şi a plecat, la fel cum a făcut şi ministrul de interne, Lucian Bode şi europarlamentarul Dan Motreanu. Un mare mulţumesc. Hai PSD in viitoarele alegeri!”

Postarea de pe Facebook a Iuliei Gârbacea

Momentul se poate vedea în acest video realizat de Hotnews (minutul 12:20):

Un al doilea caz este al jurnalistei Mădălina Mihalache, reporter Antena 3. Ea a postat pe contul său de Facebook un clip în care mai mulţi lideri o îmbrâncesc şi o împiedică să filmeze ce se întâmpla între susţinătorii lui Câţu şi cei ai lui Orban.

”N-am scris pana acum pentru ca n-aveam dovada. Vreau doar sa stiti ca in noua ani de PSD doar la mitingul de la Targoviste am mai patit asa ceva! Multumesc, Sorina Ionaşc si Iulia Garbacea! Camerele lor au surprins momentul! Urmariti o mostra de liberalism marca #echipacastigatoare!”, a scris pe Facebook Mădălina Mihalache.

VIDEO. Postarea Mădălinei Mihalache de pe Facebook

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus