Skip to main content

VIDEO. O bloggeriţă antivaccin a lins căruciorul de la supermarket şi a fost interzisă pe Instagram

 
Captură Youtube
Captură Youtube

VIDEO. Putem face chiar orice pe internet? O bloggeriţă antivaccin a fost interzisă pe Instagram după ce a lins căruciorul de la supermarket.

Publicitate

Jodie Meschuk, o bloggeriţă cunoscută pentru părerile sale împotriva vaccinului anti-Covid19, s-a filmat în timp ce a lins căruciorul de la supermarket, dar şi alte obiecte din magazin.

Meschuk a postat clipul pe Instagram, acolo unde avea o pagină cu peste 20.000 de urmăritori, scrie Adevarul.ro.

Ulterior, cei de la Facebook i-au şters contul pentru că a încălcat politicile privind Covid-19 şi vaccinarea.

Într-un clip de 20 de secunde, Meschuk a lins căruciorul de la supermarket, mânerul uşii şi alte produse din magazin.

„Germenii întăresc sistemul imunitar, expunerea la germeni creează mijloace de apărare împotriva astmului şi alergiilor. Microbii ajută la digestie”, a scris bloggeriţa pe Instagram, potrivit sursei menţionate.

VIDEO. Momentul cu bloggeriţa Jodie Meschuk

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • A A
    Ce partid comunist visezi acolo, Mihai? E normal sa o cenzureze. In primul rand pentru ca e proasta *** iar in al doilea rand pentru ca Instagram nu e o entitate detinuta de stat, deci - mai pe intelesul tau - e ca o casa privata in care proprietarul are voie sa faca fix ce vrea muschiul lui. Tu in casa ta ai lasa un oaspete sa scuipe pe jos si sa arunce cu mancarea din farfurie pe pereti? Ei, iata, asta e explicatia si de aia e corect ce au facut.
  • mihai mihai
    Cica cna te cenzureaza,ce face duduia e ceva extrem dar real, da contactul cu microbii intaresc organismul,evident ca nu faci asa ceva dar totusi e penibila banarea pt asa ceva. Traiasca partidul comunist
  • DODO DODO
    atit a dus-o mintea ! chestia ca se reped si altii ca oile sa o urmeze In prostia ei Nu s-a gindit (Ca nu avea cu ce )ca chiar daca nu era covid sint o gramada de alti microbi

Trimite un comentariu

sus