Skip to main content

VIDEO. Reclamă nouă pentru brandul Fragedo. Ce agenţie semnează noul spot?

 
VIDEO. Reclamă nouă pentru brandul Fragedo. Ce agenţie semnează noul spot?

VIDEO. Fragedo, brand al companiei Transavia, vine cu un nou spot şi o nouă campanie de imagine.

Publicitate

Agenţia Mullen a semnat noul spot, în contextul în care Transavia sărbătoreşte, anul acesta, 30 de ani de activitate în România. 

Reclama pune accent pe produs. Pe fundal se aude celebra operă „Bărbierul din Sevilla”, totul plecând de la insightul „cântatului de zi cu zi în bucătărie”, după cum spun cei de la Fragedo.

Echipa Mullen România implicată în campanie:

Silviu Antohe (Executive Creative Director), Mihai Costache (Group Creative Director), Vladi Păunescu (Senior Copywriter), Mario Francisco (Art Director), Andra Panaitescu (Client Service Director), Ionela Ionescu (Account Director), Adrian Radu (AV Director).

„Transavia sărbătoreşte în acest an 30 de ani de activitate în România, timp în care ne-am ţinut zi de zi promisiunea celei mai înalte calităţi pentru produsele pe care le oferim consumatorilor.

Noua campanie Fragedo celebrează împreună cu consumatorii noştri faptul că produsele noastre sunt mereu făcute exact aşa cum trebuie, cu respect, cu grijă şi pasiune, susţinând bucuria gătitului şi plăcerea meselor alături de cei dragi”, a spus Tulia Căşvean, Director de Comunicare Corporativă şi PR Transavia.

„Comunicarea încearcă să surprindă satisfacţia vizuală a unei sesiuni înflăcărate de gătit, susţinute de o semnătură audio la care ne-a invitat chiar numele brandului. Credem că Fragedo merită rostit şi înainte de masă, la raftul de cumpărături, şi totodată la finalul mesei, însoţit de un compliment adresat bucătarului sau bucătăresei”, a adăugat Silviu Antohe, Executive Creative Director Mullen România. 

VIDEO. Noua reclamă a brandului Fragedo

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus