Skip to main content

VIDEO. „Ploaie” de vedete în noul spot Kaufland. Smiley, Speak, Maticiuc, printre cei implicaţi

 
VIDEO. „Ploaie” de vedete în noul spot Kaufland. Smiley, Speak, Maticiuc, printre cei implicaţi

VIDEO. Kaufland a lansat o nouă reclamă prin care îşi promovează produsele din magazine. În clip apar mai multe vedete, printre care Smiley, Speak sau Codin Maticiuc.

Publicitate

Clipul a fost filmat la o piscină şi rulează pe fundal cu melodia lui Smiley - „Să-mi fie vară”, lansată în urmă cu patru ani.

De realizarea clipului s-a ocupat agenţia „Ha Ha Ha Production”.

În reclamă apar:

- Smiley

- Speak

- Ştefania (iubita lui Speak)

- Codin Maticiuc (doar în online)

- Cătălin Botezatu (doar în online)

- Chef Samuel Le Torriellec

- Andrei Roşu (blogger)

Campania rulează pe TV timp de două luni. Pe TV rulează un spot de 60 de secunde şi două de 30 de secunde.

„Campania are in focus segmentul de produse fresh, Kaufland Romania acordand o atentie deosebita prospetimii in magazine si asigurand zilnic livrari de legume, fructe, lactate, carne, mezeluri, printr-un traseu scurt de aprovizionare.

Mai mult decat atat, este printre putinii retaileri din Romania care colaboreaza in acest moment in proportie de 80% cu parteneri locali.

Initiativa este practic o continuare a demersului „Traieste Fresh”, care si-a propus sa incurajeze clientii sa abordeze un nou stil de viata, ce porneste de la prospetimea alimentelor consumate in fiecare zi si merge pana la o noua filosofie de viata, in care oamenii sa incerce mereu tot ce este nou, proaspat.

Spotul este o invitaţie de a trăi vara ca o vacanţă, la piscină, plină de prospeţime şi bună dispoziţie alături de prieteni dragi.

In ceea ce priveste vedetele care apar in spot, cu totii sunt endorseri cu care Kaufland colaboreaza pe termen lung”, a declarat Alina Golopenta, director de marketing Kaufland România, pentru Paginademedia.ro

VIDEO. Noua reclamă Kaufland - „Trăieşte vara FRESH”

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Șerban Șerban
    Cât timp nu mai apar Bobonete și Rait e ok. Deja mi-e silă când îi văd și le aud glumele proaste de 3-4-5 ori în aceeași pauză publicitară.
  • ion ion
    Speak si Stefania isi platesc singuri aparitiile, la fel ca Maticiuc. Ei nu stiu sa faca nimic, nu sunt nici macar vedete de carton.
    Cel mai mult imi placea reclama la vaccinare, cum mergeau ei doi spre o camera alba plina de lumina, se asezau pe scaune de dentist si se uitau lung, de adio. Ziceai ca fac reclama la clinica de eutanasiere

Trimite un comentariu

sus