Skip to main content

Virgil Ianţu îşi face un restaurant în stil italian, împreună cu câţiva prieteni: „De câţiva ani mă tot gândesc la asta” (INTERVIU)

 
Virgil Ianţu îşi face un restaurant în stil italian, împreună cu câţiva prieteni: „De câţiva ani mă tot gândesc la asta” (INTERVIU)

INTERVIU. Prezentatorul TVR Virgil Ianţu anunţă deschiderea unui restaurant în stil italian. Virgil Ianţu, gazda emisiunii „Copiii spun...” de la Televiziunea Română, deschide o afacere împreună cu prietenii lui. 

Publicitate

Prezentatorul ne-a dat mai multe detalii despre restaurant, într-un interviu acordat pentru Paginademedia.

„De câţiva ani mă tot gândesc la asta, dar era nevoie şi de cineva cu experienţă şi care se şi pricepe la asta. Un restaurant e un business foarte frumos, dar extrem de complicat dacă vrei să te ridici la un anumit nivel”, a spus el, în interviul Paginademedia.

Numele restaurantului este Sciccheria Rosetti şi se va deschide începând de sâmbătă, 27 ianuarie. Virgil Ianţu ne-a mai spus că în weekend va fi muzică live, unde vor fi prezenţi artişti diferiţi de la noi din ţară, dar şi din Italia.

Paginademedia.ro: De când aveaţi acest vis de a deschide un restaurant?

Virgil Ianţu: De câţiva ani mă tot gândesc la asta, dar era nevoie şi de cineva cu experienţă şi care se şi pricepe la asta. Un restaurant e un business foarte frumos, dar extrem de complicat dacă vrei să te ridici la un anumit nivel.

De-a lungul timpului am avut ocazia să intru în multe locuri care mi-au plăcut, dar îmi doream tot timpul ceva mai mult, un loc în care să te simţi relaxat, fără masca publică pe care o au oamenii în public, un loc în care să te întâlneşti cu prietenii, cu familia, un spaţiu elegant, dar cald şi primitor.    

Paginademedia.ro: Aţi spus în mesajul de pe Facebook că va fi „mai mult decât un restaurant... Un loc al nostru în care să râdem, să ascultăm o muzica buna (...)”. La ce vă referiţi? 

Virgil Ianţu: La Sciccheria asta este atmosfera. Vor veni oamenii din zonă sau oameni care ne-au călcat pragul şi s-au simţit bine şi au revenit, şi bineinteles mulţi dintre prietenii noştri.

Se va crea un fel de comunitate de oameni care apreciază mâncarea bună şi atmosfera, mai ales că în weekend vom avea şi muzică live.

Paginademedia.ro: Veţi avea şi muzică live. Cine se va ocupa de partea artistică şi cine va cânta?

Virgil Ianţu: Vom avea ca invitaţi artişti diferiţi, potriviţi pentru atmosfera unui astfel de restaurant de la noi şi din Italia.  

Paginademedia.ro: Cine sunt ceilalţi parteneri?

Virgil Ianţu: În momentul ăsta nu am aprobarea lor de a le dezvălui numele, dar la conferinţa de presă vom fi prezentaţi împreună. 

Paginademedia.ro: Ce preparate găsim în meniul restaurantului?

Virgil Ianţu: Stilul e italian, cu influenţe siciliene. Vom avea un meniu pentru toate gusturile, din toate punctele de vedere.  

Paginademediaro: Cât timp v-a luat să îl deschideţi?

Virgil Ianţu: Ne-am mişcat destul de repede. Undeva la 4-5 luni. 

Paginademedia.ro: Va fi ceva special în ziua deschiderii?

Virgil Ianţu: Va fi o zi specială ca fiecare zi petrecută la Sciccheria Rosetti.

„Aici va fi mai mult decât un restaurant. E visul meu şi al prietenilor mei parteneri sau apropiati, de a avea un loc al nostru în care să radem, să ascultăm o muzică pe gustul nostru şi să ne relaxam. Sciccheria Rosetti poate deveni şi locul tău şi al prietenilor tăi. Vom avea şi muzică live şi o atmosferă caldă şi relaxată. O să vă placă. Vă aşteptăm cu drag începând cu 27 ianuarie!”, a scris Virgil Ianţu pe Facebook.

 

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus