Skip to main content

Basti Ţopescu, mutat în prime-time la TVR 1. Revine emisiunea „Vis sau realitate”, cu sezonul 2. De când? Prima ediţie, cu Adriana Trandafir

 
Sebastian Basti Ţopescu a filmat cu actriţa Adriana Trandafir pentru primul sezon al emisiunii „Vis sau realitate”. Programul a fost mutat în prime-time şi revine de luni, 23 octombrie / foto: arhiva personală
Sebastian Basti Ţopescu a filmat cu actriţa Adriana Trandafir pentru primul sezon al emisiunii „Vis sau realitate”. Programul a fost mutat în prime-time şi revine de luni, 23 octombrie / foto: arhiva personală

Sebastian Ţopescu alias Basti a fost „promovat”. Emisiunea sa, intitulată „Vis sau realitate”, care a debutat la TVR 1 în acastă primăvară, are parte de al doilea sezon. Şi se mută în prime-time. Avem primele informaţii, în exclusivitate.

Publicitate

Noul sezon al emisiunii „Vis sau realitate” începe luni, 23 octombrie, şi are zece ediţii.

Emisiunea a fost mutată în prime-time şi va fi difuzată de acum înainte în zilele de luni, de la ora 22.30.

În prima ediţie, personajul principal este actriţa Adriana Trandafir. Iar visul pe care realizatorul emisiunii i l-a îndeplinit a fost acela de a-i împlini dorinţa cea mai mare: aceea de a fi „musafir profesionist”.

În ediţii următoare din acest sezon au fost invitaţi şi stilista Adina Buzatu, actorul Marius Florea Vizante şi muzicianul Zoli Toth.

Avem primele declaraţii, în exclusivitate, despre noul sezon al emisiunii.

VIDEO. Basti Ţopescu, despre debutul în televiziune, în exclusivitate pentru Paginademedia

Paginademedia.ro: Când ai aflat ca emisiunea ta va continua si cum ai primit vestea?

Basti Ţopescu: Vestea a fost aflată în timp util, aş putea spune. Cum am primit vestea? Cu multă fericire, evident. Mă bucur că pot în contiuare să fiu „creatorul de visuri”.

realizarea unui format de emisiune, precum orice altceva, necesită timp şi spaţiu să se dezvolte la adevăratul potenţial al acestuia. Sunt foarte recunscător că atât TVR, cât şi publicul au crezut în mine şi în acest proiect nou pentru piaţa media a României.

Paginademedia.ro: Ai participat activ la demersurile de a se continua acest format, bănuiesc. Dar ce anume ai făcut, concret, pentru asta?

Basti Ţopescu: Realizarea unui al doilea sezon se datorează echipei cu care lucrez. Cu toate că eu sunt autorul acestui format, cred cu tărie în munca de echipă, implicit în echipa mea. Împreună şi datorită tuturor am putut continua să îndeplinim visurile vedetelor, visuri păstrate până acum în secret.

Paginademedia.ro: Tot tu ai propus introducerea în prime-time? Ce presupune argumentaţia pentru această schimbare? Bănuiesc că există o argumentaţie sau un „pariu”?

Basti Ţopescu: N-am fost eu cel care a propus această schimbare, a fost o decizie de strategie a televiziunii publice, pentru postul TVR 1.

Emisiunea şi-a atins scopul în primul sezon, de a atrage public tânăr la TVR 1, dar şi la TVR International şi la TVR Moldova. Iar ceea ce ne dorim pentru sezonul doi este ca acest program să atragă acelaşi public şi în prime-time.

Paginademedia.ro: Sunt schimbări şi în durata sau în ceea ce priveşte formatul emisiunii?

Basti Ţopescu: Schimbări legate de durată nu există, am considerat că 23 de minute este durata ideală pentru acestă emisiune.

Iar când vine vorba despre schimbări ale formatului cu siguranţă vă pot spune că sezonul doi va avea îmbunătăţiri şi ajustări, pe care vă invit să le descoperiţi în episoadele care vor fi difuzate din data de 23 octombrie, în fiecare luni, de la ora 22.30.

VIDEO. Emisiunea „Vis sau realitate” poate fi urmărită şi pe YouTube - Ediţia cu Irina Margareta Nistor în rol de florăreasă

 

Paginademedia.ro: Ce invitat ai în prima ediţie?

Basti Ţopescu: Prima ediţie o are ca invitată pe Adriana Trandafir, care şi-a dorit să fie „musafir profesionist”.

Paginademedia.ro: Ce ale visuri ai mai îndeplinit la filmările pentru sezonul acesta?

Basti Ţopescu: Îmi doresc, în calitate de „creator de visuri”, să vă suprind şi pe voi cu alegerile de vedete din sezonul al doilea al emisiunii.

Sunt convins că următorii mei invitaţi vor surprinde. Ce pot să vă spun cu siguranţă este că visurile sezonului doi sunt şi mai curajoase, emoţionale, inedite, iar, în unele cazuri, extreme.

Vom vedea vedetele devenind biochimişti, medici de prim ajutor, salvamontişti, chiar şi criminologi.

Am fost foarte impresionat să văd că multe instituţii de top din ţară, atât de stat, cat şi private, au venit în întâmpinarea noastră, pentru îndeplinirea visurilor. Iar în perioada de preproducţie am fost surprinşi de multe cereri de asociere cu emisiunea noastră, cu formatul sau, cum îmi place să-l numesc, cu... „bebeluşul” meu.

Îi invit pe cititorii voştri să urmărească aceste momente speciale create pentru vedetele invitate la „Vis sau realitate” – atât vedete ale momentului, cât şi unele care, sunt sigur, vor stârni sentimente de nostalgie în fiecare dintre noi.

Pentru cine este nerăbdător să fie la curent cu ceea ce facem, actualizăm în timp real pe reţelele sociale ale emisiunii @vissaurealitate.

TVR, despre ediţia „Vis sau realitate” realizată cu Adriana Trandafir:

Pentru că şi-a dorit să fie „musafir profesionist”, actriţa Adriana Trandafir a fost răsfăţată la un hotel de lux din Capitală / foto: TVR

Miile de ore petrecute pe scenele teatrelor, în studiouri de televiziune, pe platouri de filmare sau la catedră nu par să o fi obosit pe energica Adriana Trandafir. Dimpotrivă, actriţa are în continuare suficiente activităţi cât să nu-i ajungă cele 24 de ore ale zilei.

Poate tocmai din acest motiv, Adriana Trandafir visează la o oră de relaxare, în care să fie, pur şi simplu... musafir.

Este cunoscută pentru veselia molipsitoare, deşi se autointitulează «o fată tristă, dar plină de umor». Absolventă a Facultăţii de Actorie din Bucureşti, s-a format sub îndrumarea Leopoldinei Bălănuţă, a lui Alexa Visarion şi Alexandru Lazăr.

Rolurile pe care le-a interpretat pe scena teatrului de Stat din Reşita şi a Teatrului Odeon, dar şi pe ecrane, prin prisma colaborărilor cu Casa de Film Ager şi cu Studiourile Atlantis, i-au adus Adrianei Trandafir numeroase premii şi distincţii, printre care Premiul Uniter, pentru Cea Mai Bună Actriţă în rol Secundar şi Ordinul Meritul Cultural în Grad de Cavaler, «în semn de apreciere a întregii activităţi şi pentru dăruirea şi talentul interpretativ pus în slujba artei scenice şi a spectacolului».

Deşi pentru unii momentul retragerii din activitate la pensie reprezintă o binemeritată odihnă, pentru Adriana Trandafir pensionarea a însemnat fix opusul. Actriţa continuă să fie implicată într-o multitudine de proiecte: o putem vedea în seriale precum «Speranţa», în show-uri de televiziune, emisiuni, spectacole-concurs TV...

Este profesoară la Universitatea «Hyperion» din Bucureşti, dar are şi propria şcoală, acolo unde familiarizează copiii cu lumea artistică. De asemenea, este preşedinta Fundaţiei «Maria Tănase», având şi un talent muzical incontestabil. Optimismul şi încrederea i-au dat forţa de a lupta şi i-au transformat visurile în realitate.”

GALERIE FOTO. Sebastian Ţopescu: „Vom râde şi vom plânge împreună”

Revenim cu un nou sezon «Vis sau realitate» şi sunt pregătit să vă prezint noi vedete, noi visuri şi, evident, să trăim împreună noi aventuri.

E timpul să dezvălui şi să aduc la realitate visurile invitaţilor sezonului 2. Un sezon plin de umor, curiozitate şi entuziasm.

Zece noi vedete îşi vor vedea visul cu ochii, iar noi ne vom bucura de zece noi experienţe inedite şi spectaculoase.

Invit telespectatorii să fie alături de noi şi în acest sezon. Vom râde, vom plânge, dar, cel mai important, vom descoperi împreună latura umană a fiecărei vedete invitate”, a declarat Basti Ţopescu, pentru comunicatul de presă transmis de TVR.

Autor: Anca Bejan anca.bejanpaginademedia.ro
viewscnt

sus