Skip to main content

Visuri la cheie se pregăteşte pentru un nou sezon la Pro TV. Arhitectul Omid Ghannadi revine în echipă, după trei ani

 
Visuri la cheie se pregăteşte pentru un nou sezon la Pro TV. Arhitectul Omid Ghannadi revine în echipă, după trei ani

Emisiunea Visuri la cheie se pregăteşte pentru ediţii noi la Pro TV. Filmările pentru cel de-al 11-lea sezon al emisiunii Visuri la cheie au început chiar astăzi, anunţă postul de televiziune.

Publicitate

Noul sezon vine cu o nouă formulă în echipa de arhitecţi. Omid Ghannadi revine în echipă, după o pauză de trei ani.

Echipa Visuri la cheie este alcătuită din arhitecţii Alex Gavrilescu (s-a alăturat în sezonul 8), Andra Marinescu (este prezentă din sezonul 8) Cristina Joia (s-a alăturat în sezonul 5), Omid Ghannadi (sezoanele 3, 4, 6 şi 7) şi Dragoş Bucur, prezentatorul emisiunii.

În sezonul trecut au făcut echipă Cristina Joia, Alex Gavrilescu, Andra Marinescu şi Oana Boghiu.

Dragoş Bucur:

„De la an la an, aducem noutăţi pentru cei de acasă, dar şi pentru familiile la care ajungem şi care ne devin, ulterior, inspiraţie.

În sezonul 11, avem parte de o nouă formulă de arhitecţi, care vă garantez că este una dintre cele mai bune echipe pe care le-am avut până acum, dar şi de o serie de lucruri noi pe care abia aştept să le vedeţi. Dăm startul cu încredere şi suntem gata să învăţăm noi lecţii de la oamenii pe care îi vom cunoaşte”.

Omid Ghannadi:

„Visuri la cheie schimbă vieţi. O face repede şi pentru un număr mare de beneficiari în fiecare an! Nu este o treabă uşoară, dar cu siguranţă este o treabă foarte importantă. Schimbă destine pentru unii şi moduri de gândire pentru alţii.

Pe unii îi salvează, pe alţii îi conştientizează. Toate acestea sunt motivele pentru care m-am întors la Visuri la cheie. Oricât de mult am încercat să fac visuri la cheie şi în afara emisiunii, mi-am dat seama că ceea ce face acest proiect este la o scară mult mai mare, aşa că nu m-am mai putut ţine departe de el şi m-am întors.

Am acumulat ceva idei de design şi energie pentru binefacere în ultima vreme, aşa că abia aştept să mă apuc de treabă şi să le pun în aplicare. Hai! Renovarea începe acum!”

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus