Skip to main content

Vitalie Cojocari, de la Euronews, pe scena Teatrului Naţional: "Voi face ceva ce nu am mai experimentat în viaţa mea. Voi apărea într-o piesă de teatru"

 
Vitalie Cojocari, de la Euronews, pe scena Teatrului Naţional: "Voi face ceva ce nu am mai experimentat în viaţa mea. Voi apărea într-o piesă de teatru"

Jurnalistul de la Euronews, Vitalie Cojocari va urca pe scena Teatrului Naţional Bucureşti. Mai exact, jurnalistul va juca în piesa de teatru No Man's Land, care va fi în această seară, de la ora 19.30.

Publicitate

Alături de Vitalie Cojocari va fi şi colegului lui Alex Creţulescu, cameraman. În scenariul piesei No Man's Land figurează două scene în care echipe de filmare Euronews şi CNN au scurte apariţii. 

Teatrul Naţional Bucureşti a propus echipei Euronews România să joace în piesa de teatru No Man's Land.

Vitalie Cojocari spune că participarea într-o piesă de teatru este o experienţă unică:

"Dacă vă spun că sunt entuziasmat că voi urca pe scena TNB în acest spectacol, cred că aş exprima doar 1% din starea care mă încearcă. Este o experienţă unică... Astăzi voi face ceva ce nu am mai experimentat în viaţa mea."

Vitalie Cojocari, jurnalist la Euronews:

"Nu ascund că am emoţii. Poate părea ciudat ca unui jurnalist care vorbeşte zi de zi în faţa unor camere să-i tremure picioarele. Totuşi, apariţia în faţa unui public, pe scenă, este ceva special.

Este ca şi cum ai merge la un psiholog, doar că în locul unei singure persoane căreia să îţi deschizi sufletul sunt zeci, sute de oameni care aşteaptă să se hrănească emoţional din ce faci.

Nu am niciun fel de talent în actorie... Astăzi voi face ceva ce nu am mai experimentat în viaţa mea. Voi apărea într-o piesă de teatru."

Alex Creţulescu este absolvent al Facultăţii de Teatru:

"Eu sunt absolvent al Facultatii de Teatru si va spun sincer, ca fara aceste studii nu as fi reusit sa imi inving emotivitatea si sa-mi fac meseria de cameraman.

Am participat la evenimente importante, am intalnit si filmat personalitati care schimba lumea si mi-am stapanit emotiile cu ajutorul a tot ceea ce scoala m-a invatat.

Nu practic meseria de actor, dar faptul ca ma pot urca pe scena Teatrului National, este o bucurie pentru ca fara sa imi propun, teatrul face parte din viata mea de zi cu zi prin tot ceea ce m-a invatat."

Din distribuţie fac parte Mihai Călin, Denis Hanganu, Ciprian Nicula, Rareş Florin Stoica, Richard Bovnoczki, Aylin Cadîr şi mulţi alţii actori. Spectacolul se joacă din anul 2016 la Teatrul Naţional.

Despre Vitalie Cojocari:

2006-2022 – corespondent la Pro TV

2022 – prezentator ştiri la Euronews România

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus