Skip to main content

Agrointeligența, campanie de 250.000 de euro pentru comunicare și educație pe agricultură. Un fost redactor-șef EVZ conduce proiectul

 
Agrointeligența, campanie de 250.000 de euro pentru comunicare și educație pe agricultură. Un fost redactor-șef EVZ conduce proiectul

Proiect de comunicare și educație pe agricultură derulat prin finanțare europeană. Este vorba de 250.000 de euro pentru o campanie de comunicare națională, derulat de grupul online Agrointeligența.

Publicitate

Agrointeligența - grup fondat de Vlad Macovei, care a fost, în trecut, redactor-șef al publicației Evenimentul zilei - a realizat conceptul și a obținut finanțarea, iar partener al proiectului este Freedom House.

În ce constă proiectul? De ce Freedom House partener?

Detalii, în continuare:

Campania urmărește educarea publicului în legătură cu Politica Agricolă Comună 2021-2027. De altfel, se numește "Forța P.A.C. pentru fermieri".

În ce constă campania, prinre altele:

- microsite-uri dezvoltate pe platforma Agrointeligența

- o caravană prin țară

- proiecte de comunicare pentru elevi și studenți

- conținut video distribuit digital

- conținut distribuit pe rețea de publicații locale

De ce Freedom House partener?

Freedom House a dezvoltat rețeaua pentru jurnaliști locali PressHub și oferă astfel un canal de comunicare eficient pentru campanie. 

Alte detalii despre campanie, dintr-un material publicat pe PressHub:

Freedom House România va contribui la diseminarea informațiilor legate de Politica Agricolă Comună în teritoriu prin rețeaua proprie de parteneriate cu presa locală și, de asemenea, va realiza comunicarea în domeniul juridic și a procedurilor de integritate/anticorupție.

Conform presshub.ro, proiectul „Forța P.A.C pentru fermieri” va folosi cele mai noi tehnologii audio-vizuale, online și de social-media, pentru a-și atinge grupurile țintă în toate clasele socio-economice. Campania a fost aprobată de DC Agri și va primi fonduri UE.

Vlad Macovei: „Românii vor afla de la noi ceea ce înseamnă Politica Agricolă Comună”

“Sunt foarte onorat că românii vor afla de la noi informații complete despre ce înseamnă Politica Agricolă Comună. Mulțumesc Comisiei Europene, DG Agri, pentru că au selectat proiectul nostru. Poziția noastră de lider al presei agricole din România ne permite o eficiență maximă în strategia de comunicare și, de asemenea, ne obligă să obținem cele mai bune rezultate.

Mulțumesc Freedom House România, doamnei Cristina Guseth, pentru că au avut încredere în noi și au venit alături de noi în acest proiect. Cheltuirea corectă a banilor publici, europeni sau naționali, reprezintă o prioritate din punct de vedere a strategiei editoriale Agrointeligența”, a declarat Vlad Macovei, potrivit Presshub.ro.

 

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Comentarii

  • Felicitari domnului Macovei! Face un proiect excelent cu Agrointeligenta... felicitari si domnilor Silviu Petcu si Cristian Gretcu ce fac parte din echipa atat de meseriasa.

Trimite un comentariu