Skip to main content

VIDEO. Încep Confruntările la „Vocea României”. Iar Smiley a ajuns în decorurile de la „Wednesday”!

 
Echipa de la „Vocea României” - Juriul de antrenori (Smiley, Horia Brenciu, Theo Rose, Irina Rimes şi Tudor Chirilă), iar în mijlocul lor prezentatorul, actorul Pavel Bartooş / foto: arhiva personală
Echipa de la „Vocea României” - Juriul de antrenori (Smiley, Horia Brenciu, Theo Rose, Irina Rimes şi Tudor Chirilă), iar în mijlocul lor prezentatorul, actorul Pavel Bartooş / foto: arhiva personală

Pro TV anunţă că din această seară (3 noiembrie), de la ora 20.30, începe o nouă etapă la „Vocea României”, cea intitulată Confruntările. Iar Smiley se laudă cu un nou videoclip, o premieră pentru ţara noastră, căci este filmat în doar 5 secunde... Este vorba despre filmuleţul realizat pentru melodia intitulată „Oamnei”.

Publicitate

Show-ul „Vocea României” poate fi urmărit şi pe platforma de streaming VOYO.

Ce se întâmplă în această etapă?

Concurenţii se vor confrunta pentru locul lor în competiţie. Antrenorii sunt cei care i-au cuplat şi le-au ales piesele şi tot ei vor decide cu cine merg mai departe.

Concurenţii care nu vor fi aleşi vor mai avea o şansă: ceilalţi antrenori îi pot salva.

Antrenorii se vor lupta şi în această etapă pentru un concurent care nu va merge mai departe în echipa lui”, se anunţă în comunicatul transmis de Pro TV.

În ediţia de astă seară, Smiley va fi pus în faţa unei alegeri foarte grele, după ce va aduce pe scenă doi concurenţi puternici. „Smiley, nu aş vrea să fiu în locul tău! S-ar putea ca, pe oricine dai afară, să câştige Vocea României! S-a mai întâmplat!”, îi va aminti Pavel Bartoş.

Iar Theo Rose şi Horia Brenciu vor face un moment surprinzător: „Duetul care va rămâne în istorie! Veţi avea o mare provocare şi veţi fi pe buzele tuturor telespectatorilor pentru că piesa se numeşte: Buzele tale, două petale”, vor zice cei doi antrenori.

Smiley a filmat un nou videoclip, pentru melodia „Oameni” – e o premieră! E filmat în doar 4,8 secunte şi e primul clip înregistrat pe platourile serialului „Wednesday”

«Oameni» este o piesă-manifest despre toţi oamenii, dar mai ales despre fiecare om în parte şi despre rolul esenţial care transformă pe oricine în cineva important, însemnat, demn de respect şi apreciere.

Am scris o piesă despre oamenii din viaţa noastră pe care parcă nu-i vedem, deşi ei contează atât de mult pentru bunul mers al lucrurilor din vieţile noastre şi fără de care lumea chiar nu ar mai fi la fel.

Am făcut piesa în timpul unei tabere de creaţie muzicală din februarie şi îmi doresc mult să o lansez acum, când mi se pare un moment atât de potrivit pentru a ne opri din goana zilnică, din pititul pe după ecrane, din judecăţile de valoare care curg în cascadă, din ura care a luat locul iubirii cu tot felul de scuze, din neglijenţa pentru esenţă şi preocuparea pentru aparenţă”, declară Smiley, potrivit unui comunicat de presă transmi de echipa sa de PR.

Smiley: „În câteva secunde se ascund sute de chipuri”

Foto: arhiva personală

Clipul este regizat de Iulian Moga şi „reprezintă o premieră absolută pentru piaţa de video din România, pentru că a fost filmat în mai puţin de 5 secunde, mai exact în 4,8 secunde, cu o cameră de filmat de superviteză.

Clipul este fantastic, a ieşit senzaţional. Felul în care este filmat, adică în doar câteva secunde, dar atât de pline, de muncite, de încărcate de pregătiri, de dinamică, este de fapt fix ca metafora şi mesajul întregii piese.

Într-o frântură de goană pe stradă de câteva secunde se ascund de fapt sute de chipuri pe lângă care trecem nepăsători, cu ochii în jos, preocupaţi doar de noi şi care ne fac prin contribuţia lor drumul bun şi normal.

Către ei trebuie să ridicăm privirea, să zâmbim, să salutăm, să mulţumim, să îi facem pe toţi, dar de fapt pe fiecare în parte, să conteze şi în ochii noştri, nu numai în tabele cu cifre şi rezultate sau în evidenţele reci ale unor superiori”, a mai spus Smiley.

La filmări a participat şi Alexandra Căplescu, una din artistele care au dublat-o pe Wednesday Addams în serial, dar şi Alex Bogdan, cunoscut pentru rolurile satirice, care joacă în clip rolul elevului de bani gata, care a fentat şcoala.   

Videoclipul este realizat de HaHaHa Production şi Cat Music, muzica şi producţia sunt semnate de Smiley şi de Lucian Nagy, iar versurile de Smiley şi de Vlad Cireşan.

Autor: Anca Bejan anca.bejanpaginademedia.ro
viewscnt

sus