Skip to main content

În culisele emisiunii Vocea României. Ce spun antrenorii?

 
Foto: protv.ro
Foto: protv.ro

S-a dat startul filmărilor pentru cel de-al 11 sezon al emisiunii Vocea Românei. Anul acesta revine pe scaunul de jurat Horia Brenciu, după o pauză de doi ani.

Publicitate

Antrenorii noului sezon sunt Tudor Chirilă, Irina Rimes, Smiley şi echipa formată din Horia Brenciu şi Theo Rose, căci aceştia din urmă vor ocupa scaunul dublu.

Revenirea lui Horia Brenciu, care a ieşit din juriu după sezonul al 9-lea, în 2019, vine în contextul în care unul dintre juraţi, Denis (Roabeş) de la The Motans, a anunţat că se retrage din „distribuţie”.

Denis Roabeş: „Nu voi mai putea continua în rolul de antrenor la Vocea României", a spus el în urmă cu o lună.

„În toamnă îmi doresc să lansez un album nou şi să pornesc într-un turneu The Motans", a justificat Denis Roabeş ieşirea din juriul de la Vocea României după numai un sezon.

Ce au spus antrenorii de la Vocea României pentru emisiunea Vorbeşte lumea?

Irina Rimes:

„Normal că am emoţii, pentru că voi cunoaşte foarte mulţi oameni noi. Unii dintre ei vor veni în echipa mea.

Am emoţii pentru că începe un nou sezon la Vocea României şi dacă nu am avea emoţii ar fi un sezon fără emoţii. Mai sunt şi colegii mei cu care va trebui să mă lupt şi trebuie să-mi pregătesc toate armele."

Tudor Chirilă:

„Nu eu găsesc concurenţii, concurenţii mă găsesc pe mine. După ce concurenţii mă găsesc pe mine, eu găsesc resursele intelectuale, personale, profesionale, morale, etice de a-i duce pe vârfurile pe cele mai înalte vârfuri ale unei ţări multilateral dezvoltate."

Smiley (Andrei Tiberiu Maria):

„Sezonul trecut... nu ştiu, cred că am fost un pic distras. Sper foarte tare să găsesc vocea care va câştiga Vocea României."

Horia Breciu şi Theo Rose (Teodora Maria Diaconu):

„Suntem împreună, facem o echipă şi ne bucurăm să fim într-o atmosferă cu mult public care se uită la noi. Mă bucur foarte mut să fiu din nou alături de Tudor Chirilă, de Andrei Tiberiu Maria (Smiley) şi de Irina Rimes."

Citeşte şi: Unul dintre juraţii Vocea României anunţă că se retrage din show-ul Pro TV. „Nu voi mai putea continua în rolul de antrenor la Vocea României”

 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus