Skip to main content

VIDEO. Detalii despre finaliştii de la „Vocea României”. Când se oferă marele trofeu şi premiul de 100.000 de euro?

 
Vineri (8 decembrie) au fost aleşi finaliştii de la „Vocea României” / foto: Pro TV
Vineri (8 decembrie) au fost aleşi finaliştii de la „Vocea României” / foto: Pro TV

Sezonul 11 de la „Vocea României” are patru finalişti, câte un concurent pentru fiecare dintre juraţi: Alex Maxim (din echipa lui Smiley), Alexandra Căpitănescu (din Echipa lui Tudor Chirilă), Melisa Antonesi (din echipa făcută de Horia Brenciu şi Theo Rose) şi Vlad Musta (din echila Irinei Rimes). Sezonul 11 al emisiunii se apropie de final.

Publicitate

Finala „Vocea României” este programată pentru 15 decembrie, de la 20.30, şi va fi difuzată în direct, atât pe Pro TV, cât şi pe platforma de streaming VOYO.

În semifinala de vineri (8 decembrie), au participat opt concurenţi. Dintre aceştia, au fost eliminaţi patru: Ana Stănciulescu, Raluca Radu, Alexandra Sîrghi şi Delia Constantin.

„Vocea României”, pregătiri pentru finală

Competiţia „Vocea României” este prezentată de Pavel Bartoş / foto: arhiva personală

Cei rămaşi în competiţie sunt:

  • Alex Maxim – din echipa lui Smiley,
  • Alexandra Căpitănescu – din echipa lui Tudor Chirilă,
  • Melisa Antonesi – din echipa juraţilor Horia Brenciu şi Theo Rose şi
  • Vlad Musta – din echipa condusă de Irina Rimes

VIDEO. Alex Maxim – moment din Semifinală: „Feeling Good” (după Nina Simone)

Alex Maxim (29 de ani) este originar din Iaşi. Este deja un cântăreţ profesionist şi lucrează şi ca inginer de sunet. A povestit că a moştenit talentul muzical de la tatăl lui, Cătălin Maxim, un muzician cunoscut între artişti, căci a călaborat cu mai multe formaţii.

VIDEO. Alexandra Căpitănescu – moment din Semifinală: „Like A Prayer” (după Madonna)

Alexandra Căpitănescu (19 ani) este originară din Galaţi şi este studentă la Facultatea de Fizică din Bucureşti. Visează să devină fizician medical. Spune că a fost mereu atrasă de ştiinţele exacte, dar are o pasiune puternică şi pentru muzică, pentru că în copilărie era fascinată de sunetul pe care îl scoteau păsările.

VIDEO. Vlad Musta – moment din Semifinală: „Purple Rain” (după Prince)

Vlad Musta (24 de ani) este din Bucureşti şi cântă într-o trupă de cover-uri. A absolvit cursurile Colegiului „Dinu Lipatti”, Secţia Arta Actorului, şi este student la Actorie, la o facultate privată.

VIDEO. Melisa Antonesi – moment din Semifinală: „Memory” (după Barbara Streisand)

Melisa Antonesi (23 de ani) este originară din Manchester (Anglia). A absolvit Facultatea de Muzică şi Teatru, dar în prezent lucrează ca recepţioneră. La audiţiile pe nevăzute, Horia Brenciu şi Theo Rose au fost cuceriţi pe loc de glasul ei.

Trofeul „Vocea României”, care va fi înmânat câştigătorului sau câştigătoarei competiţiei vinerea viitoare, în data de 15 decembrie, aduce cu sine şi un premiu în bani – 100.000 de euro.

Autor: Anca Bejan anca.bejanpaginademedia.ro
viewscnt

sus