Skip to main content

UPDATE. Fata jurnalistului Robert Turcescu, noua colegă din emisiunile La Măruţă şi Vorbeşte lumea

 
Ioana Taisia alias Yoyo se ocupă pentru Pro TV de promovarea emisiunilor Vorbeşte lumea şi La Măruţă în social media / foto: arhiva personală
Ioana Taisia alias Yoyo se ocupă pentru Pro TV de promovarea emisiunilor Vorbeşte lumea şi La Măruţă în social media / foto: arhiva personală

Emisiunile Vorbeşte lumea şi La Măruţă de la Pro TV au o colegă nouă: influencer-iţa Yoyo. Este o româncă pe numele real Ioana Taisia, care a studiat în SUA, unde a absolvit Facultatea de Comunicare şi Filosofie în cadrul Universităţii Villanova din Pennsylvania.

Publicitate

Potrivit surselor Paginademedia.ro Yoyo lucrează deja de două săptămâni pentru emisiunile Vorbeşte lumea şi La Măruţă.

Jurnaliştii de la Libertatea au aflat că Ioana Taisia este fiica jurnalistului Robert Turcescu.

Se ocupă, aşa cum a făcut şi pentru platformele proprii, de crearea de conţinut digital, pentru promovarea producţiilor în social media.

Yoyo are pe canalele proprii foarte mulţi abonaţi - 164.000 pe TikTok şi peste 32.000 pe Instagram.

Sarcina lui Yoyo este aceea de a arăta oamenilor prezenţi pe reţelele sociale ceea ce se întâmplă, de fapt, pe platourile de filmare ale emisiunilor Vorbeşte lumea şi La Măruţă.

GALERIE FOTO. Yoyo: „Ador această experienţă”

Ioana Taisia alias Yoyo: „Ador, ador această experienţă. Am doar câteva zile în echipa Pro TV şi deja pot spune că mă simt ca într-o familie.

Am găsit un mediu cald, primitor, cu multe emoţii, diversitate prin invitaţi şi agitaţie prin prisma emisiunilor transmise live. Ştiu că am ce învăţa şi sunt recunoscătoare pentru această şansă”

La doar 22 de ani, Yoyo are deja o comunitate foarte mare pe platformele din social media: Instagram şi TikTok. Pe aceste canale îi place să abordeze subiecte precum modă, frumuseţe, călătorii, educaţie şi, mai nou, televiziune.

Autor: Anca Bejan anca.bejanpaginademedia.ro
viewscnt

sus